Sund Kost >> Kost

Fordele ved Grønne Løg

Skrevet af Sylvie Tremblay, Civilingeniør; Opdateret November 21, 2018

Sikker på, du ved, du er nødt til at spise grøntsager for at holde sig sund. Men hvis du kun tænker på veggies, som en side parabol, som du går glip af muligheder for at tilføje mere til din kost. Omfatte flere produkter i din kost ved at bruge grøntsager som garniture. Grønne løg til at fungere perfekt som en garniture til stort set alle retter skål, så de er en fantastisk måde at få mere at producere, og de kommer fyldt med vigtige næringsstoffer, som vitamin A, så godt.

Lav-Kalorie Smag

Grønne løg gøre det nemt at tilberede sunde, fordi de tilbyder stærke krydrede smag for stort set ingen kalorier. En hel kop hakkede grønne løg — mere, end du ville nok bruge i en enkelt servering — har stadig kun 19 kalorier, eller mindre end 1 procent af dit daglige kalorie grænse, hvis du er på en 2,000 kalorie diæt. Og fordi disse 19 kalorier kommer med et gram kostfibre og 66 gram vand, grønne løg er overraskende fylde — en klar fordel, når du forsøger at holde sig til en kalorie-kontrolleret kost.

Fyldt med Vitamin A

Når det kommer til næringsstoffer, grønne løg ace deres vitamin A. Hver kop grønne løg har 2,840 IU af vitamin A, der dækker hele dit daglige vitamin A-behov for kvinder og næsten 95 procent af de behov for mænd. Og endnu mindre servering, ligesom en spiseskefuld, forsyninger op til 10% af dit vitamin A-behov. Din krop bruger-vitamin, for En ordentlig vision, og er afhængig af vitamin A til at skabe nye blodlegemer, herunder hvide blodlegemer, der kræves for immunitet.

Åh, og K

Grønne løg også giver en generøs mængde af vitamin K. Og hvis du nogensinde har haft en klippe eller skrabe, du har set betydningen af vitamin K på første hånd (selv hvis du ikke kender det). Dette næringsstof er ansvarlig for blodet til at størkne, så K-vitamin hjælper dig med at stoppe blødningen efter en klippe. Det er også vigtigt, at dit skelet systemet, og spiller en rolle i brusk vækst. En kop hakkede grønne løg har 111 mikrogram K-vitamin, som er omkring 90% af det daglige behov for mænd, og de daglige krav til kvinder.

Tjener Mere Grønne Løg

Grønne løg indgyde dine retter med mellower løg smag, så de kan spises rå, og kan endda bruges i stedet for løg, hvis du servicerer gæsterne med kræsne ganer. Tilføj løg til din fave kolde salater — som en sort bønne, majs og tomat salat med chipotle dressing, eller en quinoa -, citron-og rosin salat, der er behov for en lækker twist. Riv løg og bruge 'em som topping på hjemmelavet noodle skåle, eller kombinere dem med andre grøntsager, som et sundt fyld til sommer ruller. Eller holde det simpelt og tilsæt hakkede grønne løg og en knivspids hvidløg pulver til at usødet græsk yoghurt til en uber-hurtig løg dip.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil og sundhed.

ADVERT

Mest populære