Sund Kost >> Sunde Måltider

Fordelene ved Fiber Ene Brød

Hvis du er ligesom de fleste mennesker, er du sandsynligvis ikke få nok fibre i din kost. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, de fleste Amerikanere spiser ca 15 gram fibre om dagen, men har brug for 21 til 38 gram om dagen. Udskiftning af din hel-hvede-brød, som har omkring 1,5 gram fiber pr skive, med Fiber Ene brød kan hjælpe dig med at nå dit daglige fiber mål. Et udsnit af hele hvede Fiber Et brød indeholder 7 gram fiber, og en del af multigrain Fiber Et brød indeholder 6 gram.

Tilføjet Isoleret Fibre

De ekstra fibre i Fiber Ene brød kommer fra tilføjet cikorierod fiber og sukkerrør fiber, som er isoleret fibre. Cikorie rod fiber-feeds og fremmer væksten af de gode bakterier i din tarm, mens sukkerrør fiber fremmer tarm regelmæssighed. Mens Fiber Ene brød kan hjælpe dig med at få mere fiber, er det stadig vigtigt at spise en bred vifte af fødevarer med et naturligt rig på fibre, såsom frugt og grøntsager, for at få alle de sundhedsmæssige fordele.

Støtte i vægtkontrol

Fødevarer med højt i fiber er mættende og kan hjælpe dig med at spise færre kalorier i løbet af dagen. En 2001 gennemgang artikel, der er offentliggjort i "Ernæring Anmeldelser" bemærkede, at folk, der spiste en yderligere 14 gram fibre om dagen-det er to udsnit af hele hvede Fiber Ene brød -- i mere end to dage spiste 10 procent færre kalorier og tabte i gennemsnit af 4 pund over en fire-måneders periode. Toast et par skiver af Fiber Ene brød til morgenmad eller bruge det til at gøre din sandwich til frokost for at hjælpe dig med at få bedre kontrol over dit kalorie indtag og vægt.

Rig på fuldkorn

De fleste Amerikanere ikke spiser nok fuldkorn. Udskiftning af din raffineret korn -- hvidt brød og hvid pasta -- med fuldkorn kan bidrage til at sænke din risiko for hjertesygdomme og hjælpe med vægtkontrol. 2010 Dietary Guidelines for Americans anbefaler, at mindst halvdelen af dit korn portioner kommer fra hele korn. Lavet af hele hvede mel, hele hvede Fiber Ene brød er en god kilde til fuldkorn.

Kilde til Vitaminer og Mineraler

Fiber Ene brød er også en kilde til en række af vigtige vitaminer og mineraler, herunder jern, calcium og folsyre. Et udsnit af enten hel-hvede eller multigrain Fiber Ene brød mødes 4 til 6 procent af den daglige værdi for jern og calcium og 2 til 6% af den dagligt folinsyre. Jern er nødvendig for at gøre de røde blodlegemer, calcium støtter sunde knogler og folinsyre er vigtigt for kvinder i den fødedygtige alder, fordi det hjælper med at forebygge fosterskader.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og holde foredrag om kost og sundhed i mere end 15 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og i bogen "Noninvasive Mekanisk Ventilation," redigeret af John R. Bach, M. D. Corleone har en Bachelor of Science i ernæring.

ADVERT

Mest populære