Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Fordelene ved at Spise Vandmelon til at Miste Maven Fedt?

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Grillet med honning, på en reje kabob, blandet med en smoothie eller i almindelig skiver -- det er ikke ligegyldigt, hvordan du betjener det, vandmelon er en perfekt snack. Hvad mere er, kan du forkæle dig selv med denne lækre behandling, mens man arbejder hen imod din drøm krop. Vandmelon alene ikke vil smelte din mave fedt, men det kan helt sikkert hjælpe dig med at tabe fedt, uden at hade din kost.

Lav-Kalorie-og fedtfattig

Udfladning din mave handler ikke om at gøre en bestemt øvelse eller spise et mirakel "fat-smelter" mad; det handler om spise færre kalorier, end du forbrænder. Vandmelon er en af de bedste fødevarer for job hos netop 86 kalorier per kile. Hver kile af vandmelon indeholder også mindre end et gram fedt og kolesterol-gratis. Du kan hurtigt barbere hundredvis af kalorier fra dit daglige indtag af mellemmåltider på vandmelon i stedet for junk fødevarer som chips, som kan have 275 kalorier og mere end 17 gram fedt på blot 2 ounces. Hvis du skærer blot 500 kalorier fra din daglige kost, vil du tabe et halvt kilo om ugen, ifølge Harvard Health Publikationer,

Hydrating

Når du bliver dehydreret, hvilket er overraskende let, kan du opleve væskeophobning. Væskeophobning er ikke fedt gain, men det kan medføre oppustethed og gør din mave til at se større. Vandmelon er mere end 90 procent vand og kan hjælpe dig med at holde hydreret til bekæmpelse af væskeophobning.

Påfyldning

At spise mindre for at tabe sig er ikke let, hvis du er altid sultne-nøglen er at spise fødevarer, der hjælper du føler dig fuld længere. Vandmelon er en god kandidat til at forlænge fylde. Hver kile har 5 procent af den daglige anbefalede indtag for fiber, der forsinker fordøjelsen og fremmer mæthed. Fødevarer, der har et højt indhold af vand, gerne vandmelon, også forlænge følelsen af mæthed. Vand fra fødevarer, der efterlader din mave langsommere, end når du drikker et glas vand, udvidelse af tilfredshed fra et måltid.

Andre Sundhedsmæssige Fordele

Vandmelon har mange fordele i forhold til medvirken vægttab. Frugt indeholder L-citrullin/L-arginin, en aminosyre, der sænker blodtrykket, og dermed reducere din risiko for hjertesygdomme, ifølge Medical News Today. Det er også rigt på vitaminer A -, C -, B-6 og thiamin, samt lycopen, en phytochemical, der er ansvarlig for vandmelon røde farve og kan yde beskyttelse mod visse former for kræft.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære