Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at Spise Rå Grønne Bønner?

Skrevet af Maia Appleby; Opdateret: December 02, 2018

Selv om bønnerne i en grøn bønne er altid grøn, de bælg, kan være guld, lilla, rød eller stribede, ifølge Californiens Institut for folkesundhed. Rå grønne bønner, også kaldet bønner, give en nærende snack, der er lav i kalorier og har en bred vifte af vitaminer og mineraler. Madlavning fjerner nogle af deres næringsstoffer, så spiser dem rå er mere fordelagtig.

Vægt Kontrol-og Makronæringsstoffer

En kop rå grønne bønner har 31 kalorier og 2,7 gram fiber. Hvis du forsøger at bevare din nuværende vægt eller tabe sig, rå grønne bønner, der kan hjælpe med at fylde dig op, uden for mange kalorier. Fordi de indeholder frø, de har også 2 gram protein. Selv om grønne bønner er sød smag, de indeholder kun 3 gram af naturlige sukkerarter per kop, hvilket gør dem til en sikker snack til diabetikere.

Vitaminer

Hver kop rå grønne bønner giver omkring 1/6 af det C-vitamin du har brug for hver dag, og øge dit indtag af dette antioxidant hjælper med at holde din sunde celler. Det har også 1/7 af dit anbefalede daglige indtagelse af vitamin K, et næringsstof, som fremmer ordentlig dannelse af blodpropper og spiller en rolle i knogleomsætningen. Rå grønne bønner indeholder små mængder af vitaminer A og E, såvel som B-vitaminerne, thiamin, riboflavin, niacin, folat og B-6.

Essentielle Mineraler

Hvis du er en mand, en kop rå grønne bønner giver 1/8 af det jern, du har brug for hver dag. Kvinder, der har brug for mere jern, får omkring seks procent af deres daglige behov for jern i en kop grønne bønner. Jern hjælper med at transportere ilt rundt i din krop, og gavner dit immunforsvar og energi stofskifte. Rå grønne bønner også give fem til 10 procent af den anbefalede daglige indtagelse af calcium, magnesium, fosfor og kalium, tilføjer beskedent, supplerende mængder af disse vigtige mineraler.

Raw Vs. Kogte

Kogende grønne bønner dræner dem for nogle af deres næringsstoffer, især mineraler og vitamin C. En portion kogte grønne bønner, der har omtrent den samme mængde af protein, B-vitaminer og vitamin A og E som rå grønne bønner, men madlavning grønne bønner får dem til at miste 30% af deres kalium, jern og magnesium, og 20 procent af deres C-vitamin indhold.

Om Forfatteren

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

ADVERT

Mest populære