Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at Spise Pistacienødder?

Pistacienødder indeholder en overraskende mængde af hjerte-sunde næringsstoffer. De tilbyder fibre, essentielle aminosyrer og umættede fedtstoffer. Når du køber pistacienødder, se for nødder, hvis skaller er allerede åbnet lidt. Uåbnede skaller er et tegn på umodne nødder.

Generelt Ernæring

En 1-ounce servering af usaltet tør-ristede pistacienødder indeholder 161 kalorier, 20 procent af den daglige værdi af fedt, 8% af DV af mættet fedt, 12 procent af DV-protein, 11 procent af DV af fiber og 3 procent af DV af kulhydrater. De har en pålydende værdi af natrium og ingen kolesterol.

Fedt

Fedt tegner sig for 71 procent af pistacienødder' kalorier, men kun 12 procent af dette fedt kommer fra mættet fedt, hvilket kan øge kolesteroltallet og bidrager til hjertesygdomme. Resten af fedtet kommer fra mono - og flerumættede fedtstoffer. Disse hjerte-sunde fedtstoffer faktisk medvirke til at sænke kolesterol og reducere risikoen for hjertesygdomme. De kan også spille en rolle i blodsukker regulering, der kan reducere risikoen for Type 2-diabetes.

Protein

Protein udgør 15 procent af de kalorier, i pistacienødder. Kroppen nedbrydes protein til aminosyrer, der er essentielle for trådløse dannelse og reparation og normal vækst og udvikling af fostre, børn og unge. Mens kroppen producerer mange aminosyrer i sig selv, betyder det ikke at producere vigtige aminosyrer, der skal forbruges. Pistacienødder indeholder en lille mængde af hver af de essentielle aminosyrer. Visse aminosyrer, der kaldes betinget aminosyrer, der produceres af kroppen, men du kan blive nødt til at supplere med fødevarer kilder af disse aminosyrer, hvis du er syg eller under stress. Pistacienødder er en god kilde til betinget aminosyrer.

Fiber

Et enkelt gram af pistacienødder forsyninger 11 procent af DV-fiber. Fiber kommer i opløselige og uopløselige former. Opløselige fibre kan bidrage til at reducere kolesterol niveauer og regulere blodsukkeret. Uopløselige fibre hjælper med at forhindre forstoppelse. Pistacienødder indeholder begge typer af fiber.

Mikronæringsstoffer

En 1-ounce servering af pistacienødder tilbyder 24 procent af den anbefalede daglige dosis for vitamin B-6. Vitamin B-6 aids i protein metabolisme, kognitiv udvikling, immunforsvaret og dannelse af røde blodlegemer. Forskning fortsætter ind i, om det kan reducere risikoen for hjertesygdomme og aldersrelateret demens og hjælpe med at forhindre morgenkvalme og PMS. En servering af pistacienødder giver 19 procent af ADT for fosfor. Fosfor er afgørende for knogle -, celle-og membran sundhed, afbalancering af kroppens pH-niveauer og levere ilt til væv. Pistacienødder også levere 16 procent af ADT for thiamin. Thiamin er en integreret del i at omdanne kulhydrater til energi og hjerte, muskler og neurologiske sundhed. Thiamin mangler kan føre til træthed, psykose, nerveskader og i sidste ende skader på hjernen. I USA, alkoholikere, der er mest tilbøjelige til at lide af thiamin mangler.

Om Forfatteren

Christine Grå begyndte at skrive professionelt i 1997, hvor en handel forlag hyret hende som en assisterende redaktør. Hun skrev sin første manuskript i 1998 og har været der dækker sundhed og ernæring siden 2009. Grå er uddannet med en Bachelor i engelsk litteratur fra University of Michigan.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære