Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene ved at Spise Havregrød Hver Morgen?

Skrevet af Paula Martinac; Opdateret: November 19, 2018

Ifølge Dietary Guidelines for Americans, 2015-2020, Amerikanerne bør indtage mindst halvdelen af deres daglige korn som hele korn. Mange korn kan betegnes som "hele" eller uraffineret, men en af de mest almindelige er havre. En nem måde at optage mere fuldkorn i din regime er at starte din dag med en stor skål havregryn, som er rig på fibre og protein og lav i kalorier.

Fordele ved fuldkorn

Fuldkorn -- dem, der indeholder de tre oprindelige dele af korn-er et sundt supplement til diæt. År efter år, og undersøgelser har forbundet forbrug af fuldkorn til en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, herunder vægttab, blod sukker ledelse og diabetes kontrol, gigt forebyggelse af og beskyttelse mod hjerte-karsygdomme. I tillæg til havre, den kategori af hele korn, der omfatter hele hvede, hirse, brune ris, amaranth, byg, bulgur, spelt, quinoa og mange andre muligheder.

Havregryn Ernæringsprofil

De fleste havregryn kokke i en flash, der giver vedvarende energi til at starte dagen på. Det skyldes, at en kop kogt havregrød leverer 6 gram protein og 4 gram fibre – to næringsstoffer, der er forbundet med mæthed. At føle fuldstændig kan holde dig på rette spor i forhold til dit vægttab mål, så du ikke bliver sulten midt på formiddagen, og skynde sig til wienerbrød vogn på arbejde. Fiber hjælper også med at holde din mave-spor fungerer gnidningsløst. Din kop havregryn indeholder 166 kalorier, før nogen frugt eller sødestof, er tilføjet.

En kop havregryn indeholder også B-vitaminer, som hjælper din krop vende maden til energi, og generøse mængder af mineraler som jern, magnesium og zink. Jern i en servering, opfylder 11 procent af en voksen kvindes daglige behov, og 25 procent af en mands. Strygejern transporterer ilt gennem blodet til alle dine celler. Magnesium arbejder med calcium til at opbygge stærke knogler, mens zink støtter den sunde funktion af dine sanser, smag og lugt.

Havregryn til Hjertet Sundhed

Havregryn er specielt rig i en type fiber kaldet beta-glucan. En gennemgang af undersøgelser af beta-glucan i havre, som blev offentliggjort i 2011 i Ernæring Anmeldelser, set på over 13 års forskning og fundet en konsistent sammenhæng mellem beta-glucan og sænkning af kolesterol niveauer. Revisionen forfattere erklærede, at daglig indtagelse af mindst 3 gram beta-glucan fra havre, der ser ud til at reducere de samlede kolesterol og "dårligt" kolesterol eller LDL, med så meget som 5 til 10 procent.

Huden Fordele

At spise havregryn kan have en anden, mere overraskende fordel. En fornyet undersøgelse offentliggjort i Phytotherapy Research i 2013 fundet, at indtagelse af korn høj i beta-glucaner, især havregryn, understøtter hudens sundhed. Beta-glucan besidder anti-inflammatoriske og antioxidant egenskaber, der kan hjælpe med at bekæmpe virkningerne af aldring på huden, som rynker og tørhed. Forfatterne foreslog, at der er behov for mere forskning for at bestemme effektiviteten af herunder beta-glucaner i kosmetiske produkter, alt for.

Måder at Spise Havregryn

Eksperimentere med forskellige former af havregryn -- gammeldags, stål-cut, hurtig madlavning eller instant -- for at finde en, der passer til din smag og tidsplan, men styre fri af dem med kunstige smagsstoffer og sukker. Smag og forsøde din havregryn naturligvis med bær eller skiver banan, en støvregn af ahorn sirup og et drys af kanel eller et strejf af vanille. For mere protein, tilføje en spiseskefuld af mandel smør eller et stænk af mælkeprodukter eller sojamælk. For at få et boost af hjerte-sunde fedtstoffer, røre i en spsk knust hørfrø eller hakkede valnødder. Husk dog, at regne i kalorier, som mix-ins tilføje til din skål.

Ressourcer (1)

  • Forståelsen af Normale og Klinisk Ernæring; Sharon Rady Rolfes

Om Forfatteren

Paula Martinac er en ernærings-pædagog, forfatter og coach. Hun har en Master of Science i Sundhed og Ernæring, Uddannelse og er Bord-Certificeret i Holistisk Ernæring. Hendes forskningsområder interesse kan nævnes stress, vægt og kvinders sundhed.

ADVERT

Mest populære