Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at Spise Mindre Kød, ud over at Spare Penge?

Efter en vegetarisk kost har en række sundhedsmæssige fordele, men ikke alle er klar til at tage dette skridt. Overvej kun at spise kød til et måltid hver dag, og gør nogle dage meatless eller spise mindre portioner af kød til at sænke dit forbrug. Sænke din risiko for en bred vifte af sundhedsmæssige forhold ved at spise mindre kød, især rødt og forarbejdet kød, men også fjerkræ.

Risiko For Hjertesygdom

Vegetariske kilder til protein indeholder mindre fedt og flere fibre end animalske protein, der bidrager til lavere priser for hjertesygdomme, højt kolesteroltal og højt blodtryk blandt vegetarer. At sænke dit forbrug af rødt og forarbejdet kød, der kan hjælpe med at reducere din risiko for hjertesygdomme, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Archives of Internal Medicine" i Marts 2009. Udskiftning af en portion rødt kød med en portion nødder, fisk, fjerkræ og mejeriprodukter nedsætter risikoen for hjertesygdomme.

Risikoen For Kræft

Når du handler kød til vegetariske proteinkilder, kan du også sænke din risiko for kræft. De beviser, der er stærkest til begrænsning af rødt kød og forarbejdet kød, men en undersøgelse offentliggjort i 2009 i "Asia Pacific Journal of Cancer Prevention", at alt kød forbrug, herunder forbrug af fjerkræ, kan også være forbundet med din risiko for forskellige typer af kræft, herunder tyk-og endetarmskræft, nyre -, lunge -, blære, spiserør, bryst, mave og prostatakræft.

Diabetes Risiko

Undgå forarbejdet kød kan sænke din risiko for diabetes. En undersøgelse offentliggjort i "Omløb" i 2010 fandt, at indtagelse af forarbejdet kød var forbundet med en højere risiko for diabetes. At erstatte kød med vegetariske proteinkilder kan hjælpe dig med at forbruge færre kalorier og tabe sig, hvilket kan sænke din diabetes risiko.

Overvejelser

Kød og fjerkræ bør ikke mere end 25 procent af maden på din tallerken. Halvdelen af din tallerken skal være fyldt med grøntsager og de øvrige 25 procent skal indeholde stivelsesholdige fødevarer som fuldkorn. For de sundhedsmæssige fordele, erstatte kød med hele fødevarer, såsom bønner, fuldkorn, nødder, frø, fedtfattige mejeriprodukter, frugt og grøntsager. Begrænse dit forbrug af forarbejdede fødevarer, da disse har en tendens til at indeholder transfedtsyrer, sukker, salt eller andre tilsætningsstoffer, som gør dem mindre nærende. At sænke dit kød forbrug er ikke sandsynligt, at det resulterer i proteinmangel, som de fleste Amerikanere forbruge en masse mere protein, end de har brug for.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære