Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at Spise Kiwi Frugt?

Kiwi frugter kan være lille og indkapslet i utiltalende brun fuzzy skind, men de pack er en kraftfuld ernæringsmæssig punch. I tillæg til den 166.9 milligram af immun-styrke C-vitamin, hvilket er mere end hvad du har brug for hele dagen, en 1-cup servering af kiwi frugt indeholder kun 110 kalorier og mindre end 1 gram fedt. De små grønne frugter levere yderligere vigtige næringsstoffer, som gør dem til en nærende del af din sunde kost plan.

Fiber

En 1-cup, der tjener med skiver af kiwi frugt indeholder 5.4 gram fiber i retning af det daglige mål af 21 til 25 gram for kvinder og 30 til 38 gram for mænd. En af de vigtigste opgaver for fiber er at fremme en sund fordøjelse og regelmæssig afføring, som hjælper med at reducere din risiko for forstoppelse og hæmorider. At spise fiber på en regelmæssig basis, kan have langsigtede sundhedsmæssige fordele, samt. Fiber reducerer din risiko for højt kolesteroltal, hjertesygdomme og diabetes. Det næringsstof hjælper dig med at kaste overskydende pounds eller opretholde en sund vægt ved at fylde dig op og forhindre overspisning.

E-Vitamin

Kiwi er en af de få frugter, der indeholder vitamin E. En 1-cup, der tjener med skiver af kiwi forsyninger 2.63 milligram E-vitamin mod din daglige mål på 15 mg. Vitamin E er en antioxidant, der bevæger sig gennem din krop, der ødelægger de frie radikaler, som er stoffer i kroppen, der angriber celler, der forårsager skade. Over tid, er denne celle skader kan føre til dannelse af ondartede celler og udvikling af hjertesygdom. E-Vitamin understøtter et sundt immunforsvar, så godt.

Vitamin K

Det primære ansvar for K-vitamin er til at størkne blodet, når du skade dig selv. K-Vitamin fremmer sunde og stærke knogler samt. Ud over at få vitamin fra den mad, bakterier i tarmene, der kan gøre vitamin, K-vitamin, som gør, at mangel ganske sjældne. Kvinder har brug for 90 mikrogram K-vitamin hver dag, og mænd kræver 120 mikrogram. En 1-cup, der tjener med skiver af kiwi frugt indeholder 72.5 mikrogram.

Tips

Skær et kiwifrugter i halve og skrab indmaden ud med en ske til en velsmagende og nærende snack. Hak kiwi frugt og tilføje det til en skål cornflakes eller havregryn. Tilføj kiwi frugt skiver til din favorit frugt salat opskrift, eller rør hakkede stykker i en liter almindelig yoghurt. Kombinere hakkede kiwi og mango med limesaft, hakket rødløg og jalapenos for en nærende frugt salsa. Brug salsa til top grillede koteletter eller bøffer. Roll strimlet hvidt kød, kylling ind i en hel-hvede tortilla med hakkede kiwi og friske appelsiner til en nærende frokost, der leverer C-vitamin, protein og fiber.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære