Sund Kost >> Sunde Måltider

Fordelene ved at Spise Sunde Fødevarer, som et Barn

Skrevet af August McLaughlin; Opdateret November 28, 2018

En sund kost er vigtig for hele dit liv, men på et tidligt tidspunkt, nærende vittles er særligt vigtigt. Mens ingen spiser "perfekt," og sukkerholdige fødevarer som slik er ok i moderate mængder, en kost baseret på næringsrige fødevarer, der kan fremme fysisk og psykisk sundhed, mens du hjælper dit barn føler sig fulde af energi og i generelt positive stemninger.

Normal Udvikling

Når dit barn vokser, nærende fødevarer kan bidrage til at sikre den normale udvikling. Børn har brug for tilstrækkelige mængder af calcium og D-vitamin for stærke, sunde knogler, for eksempel. Børn i alderen 4 til 8 har brug for 1.000 mg calcium. Dette øger til 1.300 mg dagligt fra alderen 9 til 18. De fleste børn kan opfylde deres behov for disse næringsstoffer gennem fødevarer, såsom lav-fedt-eller reduceret-fedt mejeriprodukter, som er befæstet med begge dele. Berigede korn, mørke bladgrøntsager og laks giver også calcium.

En Sund Kropsvægt

Ideel kropsvægt varierer fra person til person, men at spise nærende mad, som egner sig til appetit kontrol, hvilket gør det lettere for dit barn at holde sig inden for hans anbefalet vægtinterval. En analyse af data der er offentliggjort i Nutrition Anmeldelser i 2015 viste, at børns kostvaner har ændret sig dramatisk gennem børnehaven år, med pigge på tilsat sukker indtag, der opholdt sig omkring, indtil pubertet. Eating primært næringsfattige behandlet billetpris var forbundet med fedme udvikling på midchildhood. Snarere end at fokusere på i vægt med dit barn, som kan brændstof dårlig kropsopfattelse og usunde kostvaner, dyrke sundhedsfremmende vaner for hele familien. Lave nærende mad til rådighed og søge sjove måder at indarbejde dem i måltider og snacks.

Stærkere Immunforsvar

Stærkere immunforsvar kan betyde færre fejl som forkølelse og influenza. Frugt og grønt kan hjælpe børn med at komme der. En undersøgelse offentliggjort i journal Lunge i 2017 analyseret kost og respiratoriske sundhed for børn i 11 forskellige latinamerikanske lande. De forskere, der er knyttet højt indtag af frugt og grønt med en reduceret risiko for rhinoconjunctivitis, som forårsager nasale symptomer, overbelastning og røde øjne, og til almindelig hudlidelse, eksem. Rutine fast-food burger indtag var forbundet med en højere risiko for, at disse typer af betingelser.

Bedre Hjernefunktion

En sund kost virkelig brændstoffer hjernen, der gør børn mere tilbøjelige til at fokusere nemt og klarer sig godt i skolen. Fødevarer, især nyttigt for børns hjernefunktion er de samme som dem, der er til fordel voksne. De har fede fisk, såsom laks, æg, for hukommelsen-støttende cholin i blommen, og peanut eller mandel smør, begge levering vitamin E. Vitamin E er en antioxidant, der hjælper hjerne bruger glukose som brændstof. Fuldkorn er ekstra sund hjerne fødevarer til børn, der på grund af deres indhold af B-vitaminer og fibre.

Om Forfatteren

August McLaughlin er en sundhed og seksualitet forfatter af "Pige Boner: Den Gode Pige' s Guide til Seksuel Empowerment." Hendes arbejde udgør, kan ses i Cosmopolitan, The Washington Post, DAME Blad, LIVESTRONG.com og mere. augustmclaughlin.com

ADVERT

Mest populære