Sund Kost >> Kost

Fordelene ved at Spise Grapefrugt

Grapefrugt er ikke kun en forfriskende måde at starte dagen på, det er en nærende mad. En hel medium grapefrugt har en minimal 40 kalorier, mens tilbyder masser af antioxidanter og andre næringsstoffer, som beskytter din krop. Opt for en hel grapefrugt, snarere end grapefrugt juice. Selv om juice stadig giver næringsstoffer, du vil gå glip af alle de gavnlige fibre.

Forebyggelse

Fyldt med C-vitamin, grapefrugt kan hjælpe med at beskytte mod frie radikaler, som øger din risiko for kræft, hjertesygdom og andre kroniske sygdomme. En kost rig på C-vitamin kan hjælpe med at nedsætte din risiko for at udvikle sygdomme. Kvinder har brug for 75 mg dagligt C-vitamin, mens mænd kræver 90 mg, ifølge Office for Kosttilskud. Et medium 4-tommer grapefrugt har omkring 45 mg c-vitamin.

Vision

Du kan hjælpe med at beskytte dine øjne, når du spiser grapefrugt, fordi det er høj i vitamin A. Kvinder har brug for 700 mikrogram A-vitamin hver dag, og mænd kræver 900 mikrogram, rapporter Kontoret for Kosttilskud. Et medium 4-tommer grapefrugt har cirka 60 mikrogram vitamin A. Grapefrugt har også beta-caroten, lycopen, lutein og zeaxanthin. Disse fytokemikalier er forbindelser af A-vitamin, der beskytter øjet sundhed og sænke din risiko for aldersrelateret macula degeneration, som fører til tab af synet.

Tarm Sundhed

Grapefrugt hjælper dig med at opfylde dit daglige fiber indtag, holde dit hjerte sundt. Fiber holder din tarm bevægelse og forhindrer forstoppelse. Citrusfrugter indeholder opløselige fibre, en form for fiber, der forsinker fordøjelsen og giver mulighed for næringsstoffer til at være fuldt absorberet i dine tarme. For optimal tarm sundhed, du har brug for 14 gram fibre for hver 1.000 kalorier i din kost, eller 23 gram om dagen for et 1,600-kalorie-per-dag kost. Du vil få omkring 1,5 gram fra et medium 4-tommer grapefrugt.

Hjerte Funktion

Kalium, som er rigeligt i grapefrugt, er en af flere elektrolytter, at opretholde væske niveauer og elektriske aktivitet i din krop. Normal hjerterytme er stærkt afhængig af denne funktion. Utilstrækkelig kalium kan resultere i en uregelmæssig hjerterytme, kendt som arytmi. Som en voksen, du har brug for 4,700 milligram af kalium på en daglig basis; en 4-tommer grapefrugt giver omkring 180 milligram af kalium.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære