Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at Spise Tidligt?

Fra hektiske tidsplaner for trafik og sociale engagementer, mange faktorer der kan gøre at spise middag på 8 p.m. mere realistisk end spisning på 5 eller 6. Og mens tanken om at spise i sene aftentimer forårsager vægtøgning er i høj grad en myte, der er mange fordele ved at spise tidligere -- fordele, der går ud over mindre overfyldte restauranter.

Bedre Vægtkontrol

I de senere aftentimer, folk har tendens til at spise højt kalorieindhold, næringsfattige fødevarer, der er let at spise for meget, siger Mary Flynn, en forskning diætist på den Miriam Hospital, i Providence, Rhode Island. Og hvis du springer måltider tidligere i dag eller forsinkelse middag, du er mere tilbøjelige til at spise alt for svar til en intens sult. Uden din tidligste måltid på dagen -- morgenmad -- øger din krops reaktion på hormonet insulin, som øger din risiko for kroppens fedt oplagring og fedme.

Mindre Halsbrand

Halsbrand er en stram eller brændende fornemmelse i brystet, lige bag brystbenet, der kan forværres, når du bøjer over eller ligge gjort. En måde at undgå halsbrand, siger MayoClinic.com søvn specialist Dr. Timothy Morgenthaler, er at undgå store og fedtholdige måltider sent på dagen. Eating tidligere giver din krop tid til at fordøje maden ordentligt og sænker risikoen for sure maveindhold stigende tilbage op i spiserøret. Denne forekomst, også kendt som syre refluks, ofte følger med halsbrand. At ligge ned efter at have spist gør halsbrand værre, så efterlader tid mellem middag og sengetid hjælper med at forhindre det.

Bedre Søvn

Halsbrand forårsaget af at spise tæt på sengetid, kan blande sig med god nats søvn. At spise sent -- især store mængder-kan også skabe interferens med søvn ved at forårsage mavesmerter. Indtagelse af for mange væsker før sengetid, i form af mælk, saft, suppe eller andre fødevarer, kan forårsage hyppige vågne til at lindre din blære. Snarere end at spise store måltider inden sengetid, eller går sultne i seng, som også kan gøre sovende svært, Morgenthaler anbefaler at spise en lille, afbalanceret snack. Korn med lavt fedtindhold mælk, yoghurt med müsli og havregryn er værdifulde muligheder.

Bedre Energi

At spise hele dagen, startende med en afbalanceret morgenmad, fremmer positiv energi, humør og hjernens funktion, i henhold til en "Dagens Diætisten" artikel offentliggjort i April 2009. At udskyde måltider, på den anden side, kan zap din energi, så du med for lavt blodsukker, træthed, dårligt humør og en stor appetit. For at undgå disse risici, mål for afbalanceret måltider og snacks med regelmæssige tidsintervaller. Bedre søvn, der stammer fra tidligere middage også fremmer positiv dagtimerne energi, hvilket gør det lettere at træne og administrere din vægt. Disse attributter også spille en vigtig rolle i at opretholde optimal energi-niveauer.

Om Forfatteren

August McLaughlin er en sundhed og seksualitet forfatter, podcast-vært og forfatter af "Pige Boner: Den Gode Pige 's Guide til Seksuel Empowerment" (Hestemakreller Udgivelse, 2018). Hendes artikler vises i DAME Blad, Cosmopolitan.com the Huffington Post og mere, og hun elsker at forbinde med læserne via hendes blog og sociale medier. augustmclaughlin.com

Foto Credits

ADVERT

Mest populære