Sund Kost >> Sunde Måltider

Fordelene ved at Spise Kandiseret Ingefær

Skrevet af Sylvie Tremblay, MSc; Opdateret: November 19, 2018

Ingefær har længe været rost for sine sundhedsmæssige fordele. Det er blevet brugt som et drogen retsmiddel i flere gamle kulturer, herunder Arabiske og Asiatiske kulturer, med dets anvendelse som et lægemiddel, der går tilbage mere end 2.000 år. Kandiseret ingefær, på den anden side, er bare, at: candy. Mens du kan inkludere kandiseret ingefær i en afbalanceret kost, behandle det mere som "candy" end "ginger" i forhold til dens sundhedsmæssige fordele.

Høj i Kalorier, Højt indhold af Sukker

Ligesom andre slik, kandiseret ingefær er ikke den bedste ting at spise, hvis du ønsker at blive slank. Kun 100 gram af en kommercielt tilgængelig kandiseret ingefær behandle indeholder en kæmpestor 304 kalorier. Og i stedet for at få masser af næringsværdien fra de kalorier, du vil simpelthen få 75 gram sukker og næsten 80 gram af det samlede indhold af kulhydrater.

Alt det sukker kan have en negativ indvirkning på dit helbred.

For én ting, at sukker er en meget koncentreret kilde til kalorier. Det betyder, at selv en lille portion af en sukkerholdige fødevarer kan være høj nok kalorier til at gøre dig til at spise for meget til den dag. Selv en ekstra 100 kalorier om dagen, tilføjer op til at 36,500 kalorier i løbet af et år – eller nok ekstra kalorier for at få 10 pund af fedt. Sukker øger også din risiko for hjerte-kar-sygdom, og American Heart Association point for at reducere sukkerindtaget, som afgørende for at bekæmpe hjertesygdomme epidemi.

En sund kost bør omfatte mere end 6 tsk sukker hver dag for kvinder, og 9 tsk for mænd. Kun 100 gram af kandiseret ingefær har 19 tsk – mere end hele dit daglige sukker budget.

En Lille Fordel: Iron

Mens kandiseret ingefær er på ingen måde en nærende mad, vil du få en moderat mængde af et vigtigt næringsstof fra det: strygejern. Jern er vigtigt for en sund omsætning. Den mineralske former den del af de røde blodlegemer, der giver dem mulighed for at transportere ilt til vævet, mens betyder, at alle celler i din krop er afhængige af jern til at levere den ilt, de har brug for for at fungere. Jern hjælper også dine celler, der producerer energi, og det er vigtigt for din immune sundhed. Spise 100 gram af kandiseret ingefær forsyner din krop med 1,3 mg af dette mineral, der er bare genert af 16 procent af det daglige behov for mænd og 7 procent for kvinder.

Herunder Kandiseret Ingefær i Din Kost

Behandling af kandiseret ingefær som du ville med enhver anden slik, som en lejlighedsvis oplevelse, ikke en daglig korte. Hvis det er en af dine livretter, og du ønsker at spise det daglige, stick til meget små portioner – ligesom en skive ingefær til at nyde endnu en dag – i stedet for at gå efter håndfuld af ingefær på et tidspunkt.

Hvis du er på udkig efter de sundhedsmæssige fordele, der typisk er forbundet med ingefær, selv, skal du gå til den friske ting. Omfatter frisk ingefær i dine smoothies, tilføje det til hjemmelavet salat forbindinger, og gøre dine egne ingefær te fra den friske skiver rod. Disse fødevarer vil ikke have den søde smag af kandiserede ingefær, men de vil gøre en masse mere for din sundhed.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil og sundhed.

ADVERT

Mest populære