Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at Skære Ned på Kalorier?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret juli 20, 2017

Med over en tredjedel af Amerikanerne, der er klassificeret som værende ikke kun overvægt, men fede, mange mennesker vil have gavn af at skære kalorier for at tabe sig. Selv dem, der er på en sund vægt kan være i stand til at drage fordel af at reducere deres kalorieindtag. Gør et par enkle ændringer i din kost kan hjælpe dig med at skære kalorier.

Vægttab

For dem, der er overvægtige, er at miste selv en lille mængde af vægt som 10 eller 15 kilo kan være til gavn for sundhed, sænke risikoen for diabetes, højt blodtryk og højt kolesteroltal og øget energi. Efter at miste vægten, kan du også være i stand til at skære ned på den medicin du skal tage. Vægttab har også emotionelle fordele, mindske depression symptomer og forbedring af body image, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Fedme" i 2004.

Kalorierestriktion

Kalorierestriktion indebærer at skære din normale daglige kalorier med 20 til 40 procent. Dette kan give sundhedsmæssige fordele, herunder at sænke din risiko for aldersrelaterede sygdomme som diabetes, problemer med hukommelsen, kræft og hjertesygdomme, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Science", juli 2009. At begrænse kalorier i ældre personer for 3 måneder resulteret i en forbedret score på verbale hukommelsestests, ifølge en anden undersøgelse offentliggjort i januar 2009 i "Proceedings of the National Academy of Sciences."

At Skære Kalorier

At tabe sig på den anbefalede sikker hastighed på 1 til 2 pounds per uge, spise 500 til 1.000 færre kalorier hver dag, og prøv at motionere mindst 30 til 60 minutter om dagen. At skære kalorier ikke nødt til at forlade dig til at føle dig sulten og berøvet. Start ved at skifte fra drikkevarer, der indeholder kalorier, til dem, der er kalorie-fri. Tilføje flere fødevarer, der har høj vand og fibre indholdet, såsom ikke-stivelsesholdige grøntsager, frugt og fuldkorn, at din kost, da disse tillade dig at spise en større mængde af mad, mens du stadig begrænse kalorier. Endelig, se del dine størrelser, især når du spiser fødevarer, der er høj i kalorier.

Overvejelser

De fleste af forskning om fordelene ved kaloriebegrænsning har involveret dyr snarere end mennesker, og de nøjagtige mekanismer for de potentielle fordele ikke er klar. Tal med din læge, før du forsøger at skære alvorligt kalorier, da det kan være svært at planlægge en lav-kalorie diæter, der omfatter alle de vigtige næringsstoffer. Kostvaner, der ikke indeholder tilstrækkeligt med fibre, protein, vitaminer, mineraler og essentielle fedtstoffer, der kan føre til sundhedsmæssige problemer, snarere end at hjælpe til at sænke din risiko for sygdom. Mennesker, der er undervægtige bør ikke forsøge at skære kalorier.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære