Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Fordelene for Børn at Spise Snacks i Løbet af Skolen?

Skrevet af Janet Renee, MS, RD; Opdateret November 27, 2018

Sunde snacks er en væsentlig del af en voksende barns kost. Barndommen er en kritisk tid for vækst og udvikling, og snacks / mellemmåltider giver vigtige næringsstoffer dit barn har brug mellem måltiderne. I løbet af ugen, det betyder, at børn bør have en nærende midmorning og midafternoon snack i skolen til at opfylde det næringsstof krav af deres voksende kroppe og hjerner. Lær om fordelene af sunde snacks i skolen, og hvordan at pakke sunde snacks til dit barn vil nyde.

Giver Behov For Næringsstoffer

Børn har højere næringsstof krav, end voksne, for at støtte deres sund knoglevækst og udvikling af hjernen. Fraværet af snacks i skolen eller vælge usunde elementer til snack på, kan have en stor indvirkning på forskellige aspekter af dit barns sundhed. Børn har brug for en jævn tilførsel af næringsstoffer til brændstof, deres kroppe og hjerner, så de vokse og udvikle sig korrekt. Det anbefales, at børn har mindst to nærende snacks hver dag. Vær opmærksom på, at de fleste skoler sælge snacks og drikkevarer, men disse elementer kan ikke levere de næringsstoffer dit barn har brug for. Tjek din tilstand ' s forordninger og skole snack politikker.

Understøtter Akademisk Succes

Når det kommer til mellemmåltider i skolen, du måske ønsker at overveje at have dit barn springe automat, medmindre det byder på sunde snacks som frugt. Ernæring og akademiske præstationer er knyttet til. Sunde mellemmåltider giver dit barns hjerne med de næringsstoffer, den har behov for, og mangler ud på sunde snacks kan have en negativ indflydelse i skolen.

Børn, der snack på sunde fødevarer som frugt, klarer sig bedre i skolen, ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Medicine i 2016. På den anden side, at børn, der snack på sukkerholdige fødevarer, sukker-sødet drikkevarer og andre usunde fødevarer som instant nudler og fast food behøver ikke klarer sig så godt fagligt. Denne undersøgelse tyder på, at sund kost og snack-vaner støtte akademisk succes.

Øger Trivsel

Sunde mellemmåltider bidrager til dit barns følelsesmæssige og fysiske velbefindende, og dette er et andet område, hvor frugt-vinder ud. Mellemmåltider om frugt-sænker angst, øger humør, og sænker følelsesmæssige nød, siger forskere i en undersøgelse, der optræder i 2014-udgaven af tidsskriftet Frontiers in Ernæring. Ikke overraskende, fandt forskerne, at mellemmåltider på kartoffel chips øger træthed, dårlig stemning stater og kognitive vanskeligheder. Det betyder, sunde mellemmåltider er ikke kun vigtigt for dit barns fysiske sundhed, men følelsesmæssige helbred som godt.

Sunde Snack Idéer

Godt timet snacks hjælpe med at kontrollere dit barns sult, levere brændstof og øge ernæring. Når valget er op til børnene, at de ofte vælger sød, mindre sunde snacks til at gnaske på i løbet af en skole. Gøre snacks hjemme til at tage i skole som den bedste måde at styre snacks til dit barn spiser, mens du er væk fra hjemmet.

Nogle nærende og lækker snack idéer omfatter skiver æbler med mandel smør, kanel og skåret datoer; græsk yoghurt med friske bær og et drys af dit barns yndlings nødder, hjemmelavet granola barer og parfait kopper med lag af yoghurt, müsli, bær og nødder. Disse lækre snacks vil holde dit barn er tilfreds i skolen og bidrager til den overordnede ernæring.

Om Forfatteren

Janet Renee er en registreret diætist med fokus på hormonel ubalance. Hun hjælper kunder med spørgsmål som polycystisk ovarie syndrom og insulinresistens skabe balance i deres hormoner, og tabe sig gennem kostændringer. Renee deler sin viden og ekspertise gennem regelmæssige bidrag til sundhed og wellness-publikationer, herunder Form, Kvinders Sundhed og Vegetariske Gange.

ADVERT

Mest populære