Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved Centella Asiatica?

Skrevet af Bryan Myers; Opdateret: 06 December, 2018

Mennesker er at få mere kontrol over deres sundhed hvert år. For eksempel, salg af wellness-produkter, såsom naturlægemidler, kosttilskud, er steget voldsomt. Dette resultat er ikke overraskende i betragtning af, at ayurvedisk medicin har medtaget urter i deres helbredende manualer for tusindvis af år. Centella asiatica, der også kaldes Gotu kola, er fortsat en vigtig del af den ayurvediske praksis. Kendt for dens foryngende egenskaber, Centella asiatica har andre gavnlige effekter på krop og sind. Husk vigtigheden af at rådføre sig med din læge, før du tilføjer supplement til din sundhedspleje regime.

Øger Hukommelse

En rapport, offentliggjort i Maj 2018 udgave af evidensbaseret Komplementær og Alternativ Medicin anmeldelser på den positive rolle, Centella asiatica kan gøre for at bremse den naturlige aldersbetingede nedgang i hjernens magt. I virkeligheden, den traditionelle urter i sidste ende kan hjælpe med at behandle demens. Forskerne fortsætter med at dokumentere disse effekter i dyreforsøg. For eksempel, at forfatterne til en artikel i juli 2018 udgave af Hjerne og Adfærd viste, at Centella asiatica ændret både biologi og adfærd ældre mus, forbedre beslutningsprocessen og hukommelse. Mest vigtigt, Centella asiatica forynget de områder i hjernen kendt for at ligge til grund for disse vigtige kognitive funktioner. Disse data tyder på, at denne traditionelle medicin kan faktisk helbrede hjernen.

Forbedrer Humør

Centella asiatica er lige så kraftfuld virkning på sindet. En gennemgang i September 2017 udstedelse af Videnskabelige Rapporter, der er beskrevet herb advare egenskaber. I humane forsøg, daglig brug af Centella asiatica øget følelse af årvågenhed og ro. Det havde også en positiv effekt på anger management. Disse beroligende effekt dukkede op inden for få minutter efter indtagelse af urten. Forfatterne lagt stor vægt på sikkerheden af Centella asiatica. Flere undersøgelser viste, at deltagerne tager urt rapporteret nogen bivirkninger. Endnu, læger forsigtighed, fjern mulighed for leverskader.

Heler Sår

I Asien, folk ofte kalder Centella asiatica "tiger græs," at tro, at såret tigre roll i urt på grund af sine helbredende egenskaber. Flere rapporter tilbyder dokumentation for disse angiveligt magiske effekter. Forfatterne af en April 2018 undersøgelse offentliggjort i Minerva Chirurgica evalueret Centella asiatica, som en behandling for at reducere kirurgisk ardannelse. Patienter, der modtager mundtlig doser af herb helbredt bedre og oplevede mindre ardannelse. Centella asiatica virker også, når det bruges som en salve. En rapport, der blev offentliggjort i Marts 2017 udgave af tidsskriftet Medicine viste, at brænde patienter, der direkte anvender Centella asiatica havde mere komplet heling. En sådan anvendelse også reduceret risikoen for infektion.

Sænker Blodsukkeret

Ayurvedisk læge har traditionelt brugt Centella asiatica til at sænke blodsukkeret. Forskning udført på dyr, der understøtter en sådan brug. En Marts 2016 eksperiment, der præsenteres i Journal of Ethnopharmacology testet Centella asiatica i en dyr model af diabetes. Resultaterne viste, at den traditionelle urter vendt almindelige symptomer på diabetes som højt blodsukker. Endnu mere vigtigt, Centella asiatica direkte øget produktionen af insulin. Sidstnævnte resultat tyder på, at Centella asiatica direkte kunne helbrede bugspytkirtlen.

Om Forfatteren

Dr. Bryan Myers skriver wellness artikler, som social aktivist, der arbejder ud fra et videnskabeligt perspektiv. Grundigt uddannet i ernæring og fitness, han har fremsat sine teorier og forskning i medicinske tidsskrifter. Dr. Myers har også skrevet hundredvis af sundhed artikler, som videnskabsjournalist. Han har universitetsgrader i eksperimentel psykologi fra University of Toledo og i behavioral neuroscience fra Bowling Green State University. Dr. Myers nu arbejder som klinisk træningsfysiolog i Ann Arbor.

ADVERT

Mest populære