Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved at kalorierestriktion?

Skrevet af Jan Sheehan; Opdateret juli 20, 2017

Hvis du nogensinde har været på en vægt tab kost, du er sikkert bekendt med begrebet kalorie begrænsning. For overvægtige mennesker, skære kalorier kan føre til et slankere udseende og en reduceret risiko for diabetes og hjerte-sygdom, men forskning tyder på, at kalorie begrænsning kan have andre fordele. En kost, der giver 10 til 40 procent færre kalorier end normalt, har vist sig at give hjernen, muskler og levetiden fordele i dyreforsøg. Stadig mere forskning er nødvendig for at bekræfte den potentielle anti-aging fordele af kalorie begrænsning.

Vægttab

Beskedne kalorie begrænsning kombineret med regelmæssig motion er fundamentet for en vellykket vægttab, noter MayoClinic.com. For sikker, gradvis vægttab, sigtet for at miste 1 til 2 pounds per uge ved at brænde 500 til 1.000 kalorier per uge gennem en sund, reduceret kalorieindhold kost kombineret med nogle fysiske aktivitet. Hvis du er svært overvægtig, kan du overveje en lægeligt overvåget program af kalorie begrænsning og moderat fysisk aktivitet. Til at hjælpe med at sikre en sikker vægt tab, National Institutes of Health ' s Vægt-Kontrol, Information, Netværk anbefaler, at du vælger et program, der omfatter tilsyn og opfølgning fra en læge eller andet kvalificeret sundhedspleje erhverv.

Muscle Bevarelse

Det aldersrelaterede tab af muskelmasse og funktion er kendt som sarcopenia, og modstand mod sarcopenia er en af de potentielle aldersrelaterede ydelser af kalorie begrænsning. I en undersøgelse offentliggjort i januar 2011 udgaven af "Eksperimentelle Gerontologi," X-ray analyse af rhesus aber viste, at kalorie begrænsning bevaret muskelmasse i det øverste ben i den tidlige fase sarcopenia. Muskel fibre, der normalt skrumpe i størrelse i løbet af aldring var også bevaret. Vigtigere er det, kalorie-diæt, forudsat at de aber med de nødvendige næringsstoffer til at forebygge fejl-og underernæring. På grund af lignende undersøgelser ikke har været udført på mennesker, er det uvist, om disse fordele gælder for mennesker.

Hjernen Beskyttelse

Ifølge forskere ved Florida State University, kalorie begrænsning reducerer risikoen for hjerneskade og sygdommen efter iskæmi, en tilstand, hvor leveringen af ilt, der er aftaget i et eller flere blodkar i hjernen, hvilket kan føre til et slagtilfælde. Mindst én undersøgelse viser, at kalorie begrænsning kan også forbedre inddrivelsen efter en traumatisk hjerneskade. I en undersøgelse offentliggjort i oktober 2010 udgave af "Journal of Neuroscience Research," en kalorie-diæt hjalp mig traumatiske hjerneskader i rotter og også forbedrede deres hukommelse. Derudover National Institute on Aging rapporter om, at kalorie begrænsningen har været vist i dyreforsøg for at beskytte hjernecellerne degeneration, der er forbundet med Alzheimers og Parkinsons sygdomme.

Længere Levetid

En nærende kost, der indeholder op til 40 procent færre kalorier end normalt, har vist sig at forsinke eller forebygge aldersrelaterede fald i immunitet og muskel koordination, samt mange kroniske sygdomme, men det er også uafhængigt øger levetid, ifølge en rapport i September 2012 udgave af "Nature." I undersøgelser, mus og andre arter på sådan en kost, har overlevet deres jævnaldrende fed normal kost ved at så mange som 40 år. Det menes, at disse levetiden fordele er, på grund af virkningen af kalorie begrænsning på et gen, kaldet sir-2, og mennesker har gener, der svarer til sir-2, rapporter Science Daily. Fordi sådanne drastiske kalorie-reduktion vil det være svært for mennesker at fortsætte for længe, forskere forsøger at udvikle et lægemiddel, der ville efterligne virkningerne af svær kalorie begrænsning, ifølge the New York Times.

Overvejelser

Før du forsøger alvorlige kalorie begrænsning for dens potentiale anti-aging fordele, er det vigtigt at konsultere din læge. Fastholdelsen af en sådan kost på lang sigt kan føre til sundhedsmæssige problemer, herunder anæmi, lav knogletæthed og depression, rapporterer CNN. Det er også klogt at arbejde med en registreret diætist for at være sikker på, at du får tilstrækkelige mængder af essentielle vitaminer. Også holde i tankerne, at de fordele, som findes i animalske undersøgelser, er muligvis ikke gælder for mennesker.

Om Forfatteren

Jan Sheehan er en prisbelønnet medicinsk og ernæring forfatter, der trådte journalistik i 1992. Hun er en tidligere redaktør for "Forældre" magasin. Hun har også skrevet ernæring artikler til "Selvstændig", og "Fitness," "Ladies' Home Journal",", "Sundhed" og andre blade. Sheehan har en Bachelor i journalistik fra Purdue University.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Pixland/Getty Images
ADVERT

Mest populære