Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene af Bitter Melon Te?

Skrevet af Tracey Roizman, D.C.; Opdateret 09 December, 2018

Bitter melon, frugt, en vin i den agurk familie, er det imponerende udseende af en vortelignende agurk. Bitter melon dyrkes og spises som en grøntsag i hele Asien, og det er også tilberedes og indtages som te. Bitter melon har traditionelt været brugt til en bred vifte af påståede medicinske fordele, hvoraf nogle har været videnskabeligt bevist.

Blodsukker Management

Naturlæger og naturlig medicin praktiserende læger ofte anbefaler, bitter melon til at hjælpe med at kontrollere blodsukkeret hos Type 2-diabetes, ifølge New York University Langone Medical Center. Typiske doser spænder fra 50 til 100 mililiters af frisk juice opdelt i to til tre doser i løbet af dagen. En undersøgelse på laboratorium dyr, der er offentliggjort i September 2005-udgaven af tidsskriftet "Vegetabilske Fødevarer For Human Ernæring" fandt, at bitter melon sænket blodsukkeret med op til 30 procent og forbedret nyrefunktion. Men, bitter melon kan forstærke effekten af diabetes-medicin og forårsage hypoglykæmi, som er en tilstand, hvor en person har et faretruende lavt blodsukker niveau. Konsultere din læge, om brug af bitter melon til at styre blodsukkeret.

Forebyggelse Af Kræft

Bitter melon te kan tilbyde beskyttende fordele mod nogle former for kræft, ifølge en undersøgelse offentliggjort i September 2012 i tidsskriftet "Naturligt Produkt, Kommunikation". I vævskultur undersøgelse, vand-uddrag af bitter melon dræbt menneskelige nyre, kræft og kolon kræft celler. I en dyr undersøgelse, der udkom i November 2012 i tidsskriftet "Kræft Breve", bitter melon uddrag induceret tidlig celledød i leverkræft. Forskerne konkluderede, at bitter melon viser lover som en sikker, naturlig forebyggende for leverkræft. Yderligere undersøgelser er nødt til at afgøre, om disse foreløbige fordele udvides til at omfatte mennesker, men.

Kræftbehandling

Bitter melon te kan gøre kemoterapi narkotika mere effektiv, ifølge en undersøgelse, der udkom i januar 2012 udgave af "Journal of Nutritional Biochemistry." I vævskultur undersøgelse af den menneskelige livmoderhalskræft celler, behandling med bitter melon blad ekstrakt lavet af celler mere følsomme over for virkningerne af den medicin, der almindeligvis anvendes til behandling af livmoderhalskræft, og øgede mængder af de stoffer, som kræftceller, der absorberes. Forskerne konkluderede, at bitter melon blad ekstrakt kan eventuelt tilbyde ydelser til forebyggelse af resistens i cancer patienter.

Antibakterielle og Anti-Inflammatoriske

Anti-inflammatoriske egenskaber og en bred vifte af bitter melon kendt som vilde bitter melon kan hjælpe med at forhindre visse former for acne, ifølge en undersøgelse offentliggjort i December 2012 i tidsskriftet "Mad Kemi." I den animalske undersøgelse, bitter melon uddrag hæmmet vækst af en acne-forårsager bakterier. I en undersøgelse, der udkom i Marts 2009 udgave af "Journal of Ethnopharmacology" varmt vand ekstrakter af vilde bitter melon reducerede niveauer af flere inflammatoriske molekyler. Der var en betydelig antioxidant aktivitet, hvor anti-inflammatoriske effekter blev observeret.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

ADVERT

Mest populære