Sund Kost >> Kost

Hvad Er Fordelene ved Banana Nut Muffins?

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret: November 19, 2018

Så længe du undgå høje kalorieindhold mega-størrelse muffins, banana nut muffins lave en sund morgenmad. Du vil få kulhydrater og vitaminer til energi og næringsstoffer til at kickstarte dit stofskifte. En banana nut muffin er en god kilde til E-vitamin og jern, men det er en endnu bedre kilde af omega-3 fedtsyrer, B-vitaminer og essentielle mineraler.

Grundlæggende

Nogle opskrifter opkald til smeltet smør, men hvis du udskifter det med 2 procent, mælk og rapsolie, du vil skære kalorier og fedt i halvdelen, uden at ofre smag eller konsistens. En regelmæssig mellemstore banana nut muffin er lavet med mælk og rapsolie substitution og valnødder har omkring 226 kalorier, 10 gram fedt, 4 gram protein og 31 gram kulhydrater.

Hjerte Sundhed

Ud over at sænke fedt, ved hjælp af fedtreduceret mælk og rapsolie også ændringer fedt indhold. Den samlede fat i muffins lavet med smør, der er 70 procent mættet fedt og 30 procent umættede fedtstoffer. Ved hjælp af fedtfattig mælk og rapsolie reducerer arterie-tilstopning mættet fedt til 10 procent og øger umættede fedtstoffer til 90 procent. Dette hjælper dit hjerte, fordi umættede fedtstoffer lavere kolesterol. Valnødder og rapsolie er to af de bedste kilder til alfa-linolensyre, som er en omega-3 fedtsyre. En muffin har omkring .4 gram omega-3. Mænd bør indtage 1,6 gram, og kvinder har brug for 1.1 gram dagligt. Omega-3 fedtsyrer reducerer betændelse, sænke chance for at få et hjerteanfald og kan sænke din risiko for at dø af et hjerteanfald. Banana nut muffins er også gode kilder til vitamin B-6, der kommer fra bananer og folat, som er primært fra mel. Disse to vitaminer fjerne homocystein i blodet, og som kan hjælpe dit hjerte, da homocystein er forbundet med hjerte-kar-sygdom.

Energi

Når de er lavet med beriget alle formål mel, banana nut muffins er gode kilder til thiamin, riboflavin og niacin. En muffin har 9 procent af den anbefalede daglige indtag af niacin og 15 procent af thiamin og riboflavin. Hvis du erstatter beriget mel med fuldkorn hvedemel, vil du få halvdelen af thiamin og riboflavin, men næsten den samme mængde niacin. Alle tre vitaminer fungerer som coenzymer, der skal være til stede for at aktivere kemiske reaktioner, der bliver fordøjet mad til energi.

Knogle Bygning

Calcium og fosfor kombinere til at danne et stof, der kaldes hydroxyapatit. Hydroxyapatit er det primære mineral, der bruges til at opbygge og styrke knoglerne. Calcium og fosfor har andre livsopretholdende roller i kroppen. Calcium er af afgørende betydning for muskelsammentrækning og nerver til at arbejde ordentligt, mens fosfor er en strukturel komponent i hver celle, og der er behov for energi. Hvis du ikke indtager nok calcium og fosfor, din krop tager disse mineraler ud af dine knogler til at udfylde deres roller i hele dit system. En banana nut muffin leverer omkring 8 procent af den anbefalede daglige indtag af calcium og 12 procent af fosfor. Du vil fordoble den mængde af begge mineraler ved hjælp af fuldkorn hvedemel i stedet for alle formål mel.

Fiber

Banana nut muffins giver opløselige og uopløselige fibre, som er både vigtigt og af forskellige årsager. Opløselige fibre sænker kolesterol og balance blodsukker, mens uopløselige fiber holder maden bevæger sig gennem fordøjelseskanalen og forhindrer forstoppelse. En banana nut bolle lavet med alle formål mel har 5 procent af den anbefalede daglige indtag af fiber for mænd og 8 procent for kvinder. Halvdelen af fiber kommer fra bananer; mel og valnødder bidrager med den anden halvdel. Hvis du bruger hele korn hvede, mel, fibre i en muffin går op med omkring 3 procent.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære