Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelene af Aloe Vera & figenkaktus?

Skrevet af Tracey Roizman, D.C.; Opdateret 14 December 2018

Aloe vera, et medlem af lilje-familien og hjemmehørende i det Nordlige Afrika, har været brugt til medicinske og praktiske fordele for mere end 4.000 år. Aloe vera er generelt bruges som et supplement, men der er nogle mennesker, der regelmæssigt omfatter aloe i deres kost som en funktionel fødevare, der forbedrer sundhed ud over dets grundlæggende ernæringsmæssige værdi. Figenkaktus, et arter af kaktus indfødte til den Vestlige halvkugle, der har været brugt som mad og traditionel medicin, især i Mexico. Også kaldet nopal, figenkaktus kan blive spist som en frisk frugt, mosede ind i en sauce eller kogt i en sukkerlage eller gelé. Mens hver tilbyder forskellige fordele, nogle af de anvendelser af disse to planter kan overlappe hinanden eller supplerer hinanden. Konsultere din læge, før du bruger disse eller andre naturlægemidler kosttilskud til behandling af en medicinsk tilstand.

Aloe Vera blodsukker og Kolesterol Fordele

En undersøgelse offentliggjort i oktober 2012 i tidsskriftet "Metabolisk Syndrom og Beslægtede Forstyrrelser", fundet, at tilskud med aloe vera indre blad gel til otte uger væsentligt reduceret niveau af blod sukker og low-density lipoprotein, eller LDL "dårlige" kolesterol, i deltagere med metabolisk syndrom. Metabolisk syndrom er en tilstand kendetegnet ved en klynge af risikofaktorer, som kan prædisponere en person til at udvikle hjertesygdomme og diabetes. Niveauer af hæmoglobin A1c-en test, der måler gennemsnitlige blodsukker niveauer for de sidste to til tre måneder ved at bestemme den mængde glukose, der har sluttet sig til de røde blodlegemer -- også blev væsentligt reduceret.

Figenkaktus Blodsukker Fordele

Planteslim, en kompleks kulhydrat, fiber i prickly pear kaktus hjælpe med at opretholde et sundt blodsukkerniveau ved at bremse optagelsen af glukose fra tarmkanalen, ifølge University of Texas at El Paso. Forskere af en undersøgelse offentliggjort i juni 2011 udgaven af tidsskriftet "Phytomedicine" fandt, at figenkaktus kan holde blodsukkeret i skak ved at forhindre skader på leveren, som hjælper med at behandle fedtstoffer og sukker. Laboratoriet dyr undersøgelsen har også observeret, at figenkaktus bidrog til at fastholde insulinfølsomhed i cellerne i hele kroppen.

Figenkaktus Hjerte-Kar-Bivirkninger

Figenkaktus kan reducere kolesterol niveauer, ifølge en undersøgelse, der udkom i September 2012 i tidsskriftet "Mad Kemi." I undersøgelsen på forsøgsdyr, prickly pear polysaccharider øget niveauet af high-density lipoprotein, eller HDL, den gode form for kolesterol. Figenkaktus også øget aktivitet af et enzym, der bidrager til produktionen af HDL-kolesterol. Derudover kaktus ekstrakt faldt niveauer af oxiderede lipider, som fremmer arteriel plaque dannelse, og hæmme betændelse. Forskerne konkluderede, at figenkaktus viser lover som en naturlig kolesterol-sænkende supplement. Yderligere undersøgelser er nødvendige for at afgøre, om disse fordele udvide til mennesker.

Aloe Vera og Immunsystemet

Aloe vera tilbyder immun-stimulerende og potentielle kræft-forebyggende ydelser, ifølge ernæringsekspert Phyllis Balch, forfatter af bogen "Prescription for Naturmedicin Healing." Aloe potentielt virker ved at hæmme tumorvækst og ved at nedsætte sin blodforsyning. En vævskultur undersøgelse offentliggjort i 2012-udgaven af tidsskriftet "Farmakologi" fandt, at en aloe ekstrakt hæmmet colon cancer celle vækst og fremmes tidligt celledød.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

ADVERT

Mest populære