Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Fordelen ved at Drikke kakaomælk for Atleter?

Skrevet af Lucy D'Berry; Opdateret November 27, 2018

Efter en lang løb, mange løbere er picking up en flaske kakaomælk i stedet for en flaske vand eller sportsdrik. Viser sig, chokolade mælk ikke bare slukke din tørst; det kan også bidrage til at forbedre kroppens recovery efter de miles på landevejen. Det kunne også hjælpe sportsfolk på tværs af sports-spektrum få mest muligt ud af deres træning.

Rehydrering

Når du er færdig med alle udholdenhed motion – uanset om det er en intens træning i fitnesscentret eller en lang løbetur – du er nødt til at rehydrere din krop med vigtige næringsstoffer tabt gennem sved. Chokolade mælk kan være et bedre valg end en sportsdrik eller vand. Mælk er et godt udbud af elektrolytter såsom natrium, kalium og andre mineraler – alle i, som du mister gennem sved. Mælk også tømmes langsommere fra mavesækken, hvilket betyder, at næringsstoffer bliver absorberet meget langsommere, siger Brian D. Roy i "Journal of the International Society of Sports Nutrition."

Recovery

Efter en omgang træning, er du nødt til at forbruge nogle protein sammen med kulhydrater for at hjælpe med at reparere eventuelle microtears, der opstår i musklerne under træningen og genoprette energi. Chokolade mælk er en god kilde til både. Den naturligt forekommende blanding af protein og kulhydrater giver mange fordele for atleter, siger Dr. John Ivy, ledende forsker på undersøgelser og leder af University of Texas i Austin College of Education ' s Afdeling i Kinesiologi og Sundhed Uddannelse.

At Opbygge Muskler

Mælk, der gør mere end bare at muskler restituere sig. Ivy fundet ud af at du kan bygge flere muskler og tabe fedt under træning, hvis du drikker kakaomælk efter træning. Hans forskning har fundet, at folk, der drak fedtfattig chokolade mælk efter træning endte med en tre-pund magert muscle fordel over dem, der havde en regelmæssig sport drink efter cirka fire uger.

Forbedret Ydeevne

Chokolade-mælk, der også er blevet fundet i nogle undersøgelser til at forbedre ydeevnen af atleter. Ivy ' s forskning på University of Texas fandt, at cyklister, der drak kakaomælk og red hurtigere og havde mere magt end dem, der drak en sportsdrik. Hans forskning har fundet, at mælk drikker havde to gange forbedring i maksimal iltoptagelse end dem, der forbruges en sportsdrik. Det er vigtigt, fordi din energiforsyning afhænger af, hvor meget ilt, der kan leveres til dine muskler, mens de arbejder. En undersøgelse i en 2011 udgave af "Journal of Strength and Conditioning Research" fundet, at college fodbold spillere, der drak kakaomælk mellem morgen og eftermiddag træning kunne klare sig længere, før de bliver trætte i forhold til spillere, der drak en sportsdrik.

Om Forfatteren

Lucy D'Berry har været en skribent i næsten 30 år, med speciale i ernæring og sundhed, samt i uddannelse og regering. Hun har skrevet til aviser og redigerer et blad. Hun har fortjent både en bachelorgrad og en kandidatgrad i kommunikation.

ADVERT

Mest populære