Sund Kost >> Kost

Hvad Oksekød Anses For Magert Oksekød?

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret 12 December 2018

Hvis du ønsker at nyde oksekød som en del af en afbalanceret kost, vælge magre udskæringer -- dem, der er lav på fedt og kolesterol-hjælper med at holde din kost sund. Mens denne retningslinje er let at huske, og hvis du lærer som oksekød anses for lean, kan du undgå nogle forvirring og frustration, når de handler.

Om Magert Oksekød

Klassifikationer af "lean" og "ekstra lean" er baseret på det samlede fedt og kolesterol i hver portion oksekød. I en 3,5 ounce servering, magert oksekød må ikke have mere end 10 gram fedt 4.5 gram mættet fedt og 95 mg kolesterol. For ekstra magert, hver 3.5-ounce servering skal have mindre end 5 gram fedt, 2 gram mættet fedt og 95 mg kolesterol. Mens disse regler synes at være simpelt nok, oksekød, som du køber direkte fra din slagter typisk ikke har en næringsdeklarationen.

Ekstra Magre Udskæringer

Ekstra magert oksekød er den sundeste, du kan købe i form af fedt indhold. De magreste cut er typisk øje runde stege og bøffer med 4 gram fedt per portion og 1,4 gram mættet fedt. Den næste magreste udskæringer omfatter mørbrad spidsen side bøf, top runde stege og bøffer, bunden runde stege og bøffer, og top fillet.

Magre Udskæringer

Du har flere muligheder, når du vælger magre udskæringer af oksekød. I rækkefølge fra magreste at fattiest, magre udskæringer af oksekød omfatter bryst, rund top stege og bøffer, runde bøf, skaft cross cut, chuck skulder pot stege, højreb tip center stege og bøffer, chuck skulder bøf og bund runde bøf. Andre magre udskæringer at søge top loin bøf, skulder petite medaljoner, flanke bøf, skulder center bøf, tri-tip stege og bøffer, mørbraden stege og bøffer, og T-bone-steak.

En Nem Regel

Når du er på købmand, en nem regel at finde magert oksekød hurtigt, er der noget med "runde" "chuck" eller "lænd" i dets navn, er som regel enten ekstra lean eller lean. Runde og chuck bøffer er ofte hårdere nedskæringer -- bruger en syrlig marinade til tenderize kødet i mindst en time før tilberedning. En kombination af citronsaft, lys soja sauce og hakket hvidløg, for eksempel, tenderizes kød hurtigt. Må ikke tilføje olie til din marinader, som dette medfører en unødvendig fedt.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære