Sund Kost >> Ernæring

Basilikum og Vitamin B-12

De fleste Amerikanere nemt indtage nok vitamin B-12. En 2012 undersøgelse fra Centers for Disease Control og Forebyggelse fundet, at kun omkring 2 procent af alle voksne i Usa var mangelfuld i den næringsstof. Men, ældre mennesker, personer med fordøjelsessystemet lidelser såsom cøliaki, veganere og strenge vegetarer, er mere tilbøjelige til at have et lavt vitamin B-12 niveauer. De bør være forsigtig med at inkludere fødevarer rig på vitamin B-12 i deres kost regelmæssigt. Plante-baserede fødevarer som basilikum er ikke en kilde til vitamin B-12.

Vitamin B-12 Indhold

Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s Nutrient Database, basilikum indeholder ikke nogen påviselige mængder af vitamin B-12. Dette er fordi, vitamin B-12 er fremstillet udelukkende af bakterier, der findes i mave-tarm-skrifter af dyr. Vegetabilske fødevarer og gær ikke harbor bakterier er nødvendige for vitamin B-12 syntese. For en sund voksen for at få den 2,4 mikrogram vitamin B-12, at the Institute of Medicine ' s Food and Nutrition Board anbefaler, vil han nødt til at forbruge animalske fødevarer, vitamin-berigede produkter eller kosttilskud.

Sammenligning med Andre Fødevarer

Hvis du forsøger at øge dit vitamin B-12 indtag, gode kilder til næringsstoffer -- fødevarer, der indeholder mellem 10 til 19 procent af den anbefalede daglige tilførsel af vitamin B-12 i hver servering -- omfatter kalkun, kylling, skinke, æg og ost som blå, provolone og Münster. Gode kilder til vitamin B-12, giver 20 procent eller mere af det anbefalede daglige indtag per portion. Disse fødevarer omfatter fisk som laks eller ørred, befæstede er klar til at spise morgenmad korn, oksekød, og skaldyr, såsom muslinger, østers og krabber.

Vægt

Din krop har brug for vitamin B-12 til at støtte i metabolismen af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater, og for at støtte sundheden for immunsystemet. Det er også nødvendigt for syntesen af røde blod celler, DNA, RNA og immunsystemet sammensat S-adenosylmethionin, eller Samme. University of Maryland Medical Center rapporterer, at vitamin B-12, kan spille en rolle i at kontrollere din krops niveau af aminosyren homocystein. Et højt homocystein-niveau, er forbundet med en større risiko for hjertesygdomme. Hvis din kost består primært af fødevarer, der ikke er en kilde til vitamin B-12, kan du blive mere tilbøjelige til at udvikle anæmi eller aldersbetinget macula degeneration.

Overvejelser

Selv om basil ikke indeholder vitamin B-12, 2 spsk servering af den hakkede, friske urter er en kilde til vitamin, K-vitamin, C-vitamin og beta-caroten. Disse tre næringsstoffer findes primært i vegetabilske fødevarer, som mørke grønne, bladgrøntsager, citrusfrugter og dybt farvet producere. Ved at bruge basilikum i supper, braises, sammenkogte retter eller salater, der indeholder rig på vitamin B-12 kilder, du kan øge dit samlede indtag af vigtige vitaminer og mineraler. Hertil kommer, at C-vitamin i basilikum kan øge din kroppens evne til at absorbere jern, der findes i mange animalske fødevarer. Hvis du er en veganer eller vegetar, der bruger lidt eller ingen animalske produkter, Linus Pauling Institute anbefaler, at du tale med din læge om, vitamin B-12 tilskud.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære