Sund Kost >> Ernæring

En Banan Til Morgenmad Drikker

Den lyse gule farve, smag og ernæring af banan kan hjælpe med at få din fridag en solrig start. Snarere end blot at skrælle og spise en banan af sig selv, du kan hurtigt og nemt piske en lækker, sund banan morgenmad drink med kun få ingredienser og en blender. Når du prøver det, kan du indse, du har opdagede en ideel go-to-måltid erstatning eller en drink til at nyde sammen med et solidt måltid.

Ingredienser

For en grundlæggende morgenmad drink, indeholde protein, som yoghurt, valle proteinpulver eller ris proteinpulver i din blanding. Også tilføje nogle sunde fedt, såsom kokosolie eller hør olie. Omfatter friske, lidt moden banan stykker eller skiver, eller til at lave en tykkere, kølig drink, skal du bruge banan skiver, som du tidligere har frosset. Tilføje alle ingredienser i blender, og blend indtil blandingen, når den konsistens, du foretrækker. Tjene din banan drikke ved enhver temperatur. Du kan oprette en varm drik ved tilsætning af varmt vand til blandingen, cool ved at tilsætte koldt vand og kulde ved at tilføje is.

Variationer

Brug din fantasi, når du beslutter, hvordan at justere din banan drink til at skabe smag og konsistens variationer. Prøv at kombinere bananer med andre frugter. Bananer med jordbær give en særlig lækker kombination. Kirsebær, blåbær, brombær, melon, ferskner, nektariner og kiwi er yderligere valg. Kakao plus bananer tilbyder endnu en lækker kombination. For en tykkere konsistens, tilsæt kokosmælk, en halv avocado, jordnøddesmør eller mandel smør til din banan til morgenmad drikker.

Næringsstoffer

Bananer er rige på ikke kun smag, men også ernæring. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, en mellemstor banan indeholder 450 milligram af kalium og er rig på vitamin B6. Ifølge Mayo Clinic, en mellemstor banan indeholder 3.1 gram fiber.

Servering

Du kan nyde din banan til morgenmad drikker af sig selv som en komplet morgenmad måltid, især hvis du indeholder masser af protein og sund fedt. Eller du kan tjene det på den side, sammen med en god morgenmad bestående af æg, frisk frugt, havregryn eller fuldkorn toast. En banan til morgenmad drikker vil sandsynligvis vinde over børn som nogle af sine største fans.

Overvejelser

Spiser ikke bananer eller andre fødevarer, der kan forårsage, at du oplever allergiske reaktioner. Konsultere din sundhed praktiserende læge for at få vejledning om fødevareallergi. Bananer er høj i naturlige sukker. Vær opmærksom på dette, hvis du har nogen sundhedsmæssige grunde til at begrænse naturligt sukker. Du kan gøre din banan til morgenmad drikke natten før servering det til morgenmad, og opbevares i et glas beholder med låg i køleskabet. Din lækker drink vil blive venter på dig, når du er klar til at nyde det i morgen. Bare ryst eller rør det til at remixe de ingredienser, før drikker.

Om Forfatteren

Judy Wilson har du skriver og redigerer ekspertise inden for sundhed, teknologi, kæledyr, virksomhed og rejser. Hun har bidraget til USAToday.com, SFGate.com og en lang række andre publikationer. Wilson fik en Bachelor i journalistik og massekommunikation fra University of North Carolina i Chapel Hill, hvor hun afsluttede Mini-Medical School.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære