Sund Kost >> Kost

Er Balsamico Eddike Sund

Skrevet af Tracey Roizman, D.C.; Opdateret November 27, 2018

Balsamico-eddike, som er opkaldt efter den italienske for balm, eller helbredende medicin, har historisk set været brugt til en bred vifte af påståede medicinske kvaliteter, herunder som en luftrenser i den tid af det 17 århundrede pest. Moderne forskning har identificeret flere gavnlige stoffer i balsamico eddike. Der kan også være nogle potentielt farlige komponenter i kommercielt forberedt balsamico eddike.

Antioxidanter

Stammer fra druer, balsamico eddike indeholder den samme høj-drevne antioxidanter, der findes i de røde druer og rødvin. Polyfenole antioxidanter i balsamico eddike forhindrer oxidation af LDL-kolesterol, "dårlig" form for kolesterol. Balsamico eddike er højere mængder polyphenoler og større frie radikaler scavenging evne end ris eddike, ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2010-udgave af "Journal of Nutrition Videnskab og Vitaminology." Undersøgelsen fandt, at balsamic eddike faldt oxidation af LDL-kolesterol og forhindrede dannelsen af skum celler, som er ansvarlige for at indlede arteriel plaque dannelse, i deltagerne. Triglycerider og total kolesterol blev også reduceret i frivillige, der forbruges balsamico eddike.

Melanoidins

Forbindelser i balsamico eddike kaldet melanoidins, dannet af kulhydrater under gæringsprocessen, kan hjælpe med at forhindre oxidation af lipider og give en række andre sundhedsmæssige fordele, ifølge en test tube undersøgelse offentliggjort i August-September 2010-udgaven af tidsskriftet "Food and Chemical Toxicology." Forskerne kombinerede kalkunkød med melanoidins og fandt, at den balsamic eddike uddrag udstillet frie radikaler scavenging evne og evnen til at binde sig til jern og forhindre den fra at udøve skade oxiderende effekt. Yderligere undersøgelser er nødvendige for at bekræfte disse foreløbige resultater.

Vægt Kontrol

Din vægt kan drage fordel af den velsmagende vinaigrette dressing, som du bruger på din salater. Bortset fra at have færre kalorier end fedt-lastet forbindinger, eddike forsinker fordøjelsen og gør du føler dig hurtigere mæt, og forhindrer dig i at overspisning og tager på i vægt, ifølge University of Michigan Health System. Balsamico eddike også har en naturlig sødme, som kan hjælpe med at mindske dit behov for tilsat sukker i salat dressinger og marinader og skåne dig, der er forbundet kalorier.

Overvejelser

Nogle balsamico eddike kan være forurenet med bly, ifølge en undersøgelse offentliggjort i juni 2011 udgaven af tidsskriftet "The Science of the Total Environment." I undersøgelsen, har forskerne testet 58 mærker af balsamico eddike og fandt, at mange overstige 34 mikrogram per liter, California ' s grænseværdi for bly. Økologisk dyrket eddike viste det samme blyindhold, hvilket indikerer, at efter høst forurening med kemikalier, der tilsættes under transport, forarbejdning eller opbevaring, og ikke pesticidrest, der er ansvarlige for de høje niveauer af bly. Alderen eddike havde de højeste niveauer af bly. Forskere forudser, at forbedringer i fremstilling og opbevaring metoder vil sænke føre til forurening i balsamico eddike.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

ADVERT

Mest populære