Sund Kost >> Sunde Måltider

Sådan Balance Tomat Syre i Mad

Tomater indeholder et væld af syrer -- citronsyre, oxalsyre og æblesyre, for at nævne et par stykker-der kan forstyrre smagen af fødevarer samt deres fordøjelse. Selv om den sure smag i tomat-baserede retter er i høj grad afhængig af opfattelsen -- med høj syre, høj-sukker, tomater, smagen mindre syrlig end lav syre, lav-sukker, tomater -- du kan skabe balance i deres syrlighed uden tilsætning af sukker gennem buffer. Bagepulver, en naturlig buffer agent, afbalancerer syre i tomater, ved at øge deres pH-værdi til ca 8.1. Den beskedne mængde bagepulver for at skabe balance mellem syrlighed ikke ændre smagen af skålen eller dens ernæringsmæssige værdi.

1

Skåret ud kerner og skær en 1/2-inch "X" gennem huden på basal slutningen af hver tomat, før du starter skål. Bring en gryde vand i kog og blancher tomaterne i 2 minutter.

2

Overføre tomater til en stor beholder med isvand ved hjælp af en kærv ske og lad dem sidde indtil cool nok til at håndtere. Peel huden fra hver tomat hjælp af dine fingre.

3

Skær tomaterne i halve på tværs og øse ud af frøene, og geléagtige pulp. Både frø og frugtkød bidrage til syre-indhold. Skær tomaterne til den ønskede størrelse og placer dem i en nonreactive skål.

4

Drys en knivspids bagepulver, eller om 1/4 teske, over tomaterne og rør forsigtigt til at optage. Tilsæt tomater til fadet. Brug bufferen tomater, som du ville gøre almindelige tomater.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Skrælle kniv
  • Ice
  • Kærv ske
  • Nonreactive skål, såsom rustfri stål eller plastic

Tip

  • Vælge en low-syre udvalg af tomat til at gøre balancerende syrlighed nemmere. Lav syre sorter omfatter "Stor Pige" "Cal Ace," "Royal Chico," "San Marzano" og "Lækker", for at nævne et par stykker.

Om Forfatteren

A. J. Andrews arbejde har optrådt i Mad og Vin, Fricote og "BBC Good Food." Han bor i Europa, hvor han bager med vild gær, mælk geder ost og forbereder sig til Retten i Master Sommeliers niveau II eksamen. Andrews har modtaget formel uddannelse på Le Cordon Bleu.

Foto Credits

  • Eising/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære