Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Bage Med Kokos Olie

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret November 21, 2018

Selv den sundeste kost kan indeholde skarpe flaky pie skorper, bløde, chewy cookies og de bløde mirakel lækker kage. At bruge kokosolie i stedet for smør eller andre olier i din bagning tilføjer i kort-chain amino acids, at hæve dit niveau af high-density lipoprotein, eller HDLs, at hjælpe med at gennemsøge arterie-tilstopning fedt fra din blodbanen. Vælge den rigtige type af kokosolie til din bagning behov, forkæle dig selv i dit yndlings desserter – og kun føle sig skyldig, hvis du ikke deler.

Tip

Den bedste måde at sikre en lækker endelige resultat er at bruge opskrifter, der kalder specifikt for kokosolie.

Kokosolie Grundlæggende

Kokos olie er fremstillet af kød fra grønne kokosnødder. De er revnet, og kødet får lov at tørre. Der er flere metoder til behandling af olien ud af kødet. Nogle metoder brug kun det hvide kød, mens andre også behandle de tynde, brune membran der ligger mellem yderstof af kokos, og den indre hvidt kød. Raffineret kokosolie har en røg point af 400 F, hvilket betyder, at du kan stege med det, samt bagning. Uraffineret kokosolie har en røg punkt på 350 F. Kokos olie er fast ved 76 F eller lavere, og bliver til væske over denne temperatur.

Typer af Kokos Olie

Kokos olie er typisk mærket extra jomfru, jomfru, raffineret, uraffineret, kage-presset eller koldpresset. Jomfru og ekstra jomfru er meningsløse begreber, når det kommer til at kokosolie, fordi der er ingen faste regler, som til mærkning krav. - Kage-tryk er den enkleste måde at få olie fra kokos. Kold-at trykke på: kokosolie var aldrig opvarmet til over 140 F.

Raffineret kokosolie har meget lidt smag, mens uraffineret kokosolie bevarer sin karakteristiske, nøddeagtige smag. Den raffinerede type, og derfor arbejder bedst som en erstatning for andre ingredienser.

Hvordan til Erstatning for Andre Fedtstoffer

Kokosolie kan stort set erstattes 1:1 med andre fedtstoffer. I bagning, kan du bruge det til smør, men du skal være opmærksom på, at smør har et højere vandindhold end kokosolie gør. Dette betyder, at de opfører sig anderledes, når de kombineres med andre ingredienser.

Bagning Tips og råd

Brug kokosolie til at smøre dine pander, for at holde bagværk fra stikning uden at tilføje usunde mættede fedtstoffer. Kokosolie kan bruges i stedet for ethvert andet flydende olie – og bare gøre en straight substitution. Hvis du bruger fast kokosolie i stedet for smør, afkortning eller svinefedt for pie skorper eller kiks, sørg for, at dine andre ingredienser har stuetemperatur. Dette går imod den traditionelle visdom grundigt nedkøling alle pie crust ingredienser og redskaber, men hvis du blander solid kokosolie med kolde retter, det vil forsøge at størkne og blive vanskelige at arbejde med.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære