Sund Kost >> Sunde Måltider

Dårlige Effekter af Solsikke Olie

Skrevet af Jodi Thornton-O ' Connell; Opdateret: December 02, 2018

Solsikkeolie, der indeholder det meste flerumættede fedtsyrer, hvilket gør det til et bedre valg end mættet fedt som smør og kokosolie til mennesker, som er bekymrede hjerte sundhed. Ikke alle solsikke olie er den samme, selv, og nogle mennesker kan opleve bivirkninger fra at bruge produktet.

Fire Typer, Ingen Gmo ' Er

Når du bruger solsikkeolie, kan du være sikker på, at der ikke er Gmo ' er, der er involveret – alle sorter, der anvendes til olie er udviklet ved hjælp af traditionelle forædlingsmetoder. Men nogle typer af solsikkeolie levere sundere fedt profiler end andre. I modsætning til mange andre vegetabilske olier, olie fra traditionelle eller arv solsikker er den mindst sunde; de mest moderne sorter give mere alsidighed i køkkenet, med en bedre ernæringsmæssig profil.

Sundhedsfarer for Traditionelle Solsikke Olie

Også kendt som high linolsyre solsikkeolie, traditionelle solsikkeolie består for det meste af flerumættede fedt fastsat af linolsyre, som er en afgørende omega-6 fedtsyrer for alle pattedyr. Men omega-6 fedtsyrer er overforsynet i den Vestlige kost, mens den afgørende omega-3 fedtsyrer, er ikke leveres i tilstrækkeligt omfang. Den deraf følgende ubalance bidrager til hjerte-kar-sygdom og inflammatorisk reaktion i kroppen, hvilket gør dette til en type af solsikkeolie, der kan være farlige for dit helbred, hvis de indtages regelmæssigt. Den lave røg punkt af traditionelle solsikkeolie er bare 225 F, der begrænser dens brug i kulinariske indstillinger.

Der Findes Bedre Alternativer

Den NuSun udvalg af solsikke er den moderne standard af solsikkeolie i Nordamerika. Det giver 65% monoumættede omega-9 fedt i form af oliesyre. Oliesyre er den samme type olie, der findes i oliven -, mandel-og cod liver olie, der traditionelt anvendes til terapeutiske formål-gennem historien. Undersøgelser viser, at det hjælper med at reducere den skadelige low-density lipoprotein (LDLs) i blodet, uden at det påvirker sunde HDL-kolesterol.

Sorter af solsikke olie med et endnu højere indhold af oliesyre også kommandoen over en lille del af solsikke olie marked. Høj oliesyre solsikkeolie, der er 82 procent monoumættede, med kun 9 procent mættet fedt. Den seneste række, Nutrisun, har 72% oliesyre og 18 procent stearinsyre, der leverer en mere cremet tekstur til brug i is, chokolade, bagværk og veganske mejeri udskiftninger.

Den Sundeste Kan Stadig Skade

Dem, der er allergiske over for ambrosie, eller til blomster som margueritter, morgenfruer og krysantemum, der hører til den Asteraceae/Compositae plante familie, bør konsultere en læge, før du bruger solsikkeolie internt eller udvortes. Allergiske reaktioner kan omfatte nældefeber, kvalme, kløe i munden, og åndedrætsbesvær.

Diabetikere bør også se deres solsikke olie indtagelse. Olie kan øge faste insulin og blodsukker, samt fedtstoffer i blodet efter et måltid. Effekten kan føre til åreforkalkning hos Type 2 diabetikere.

Om Forfatteren

Det var naturligt for Jodi Thornton-O ' Connell for at indtaste den virkelige ejendom industri med en far og broder i forretning. Bevæbnet med en uddannelsesmæssig baggrund inden for både journalistik og fast ejendom, hendes tidligste dage i erhvervslivet i prisen udgivelse agent nyhedsbreve, mens hun var ved at lære virksomhed. Hendes ejendom baggrund, der strækker sig over mere end to årtier, og nyder at dele ud af sin viden i branchen gennem det skrevne ord på fuld tid siden 2010.

ADVERT

Mest populære