Sund Kost >> Ernæring

Som B-Vitaminer Er Vigtige for Kvinder i den fødedygtige Alder?

Kvinder begynder at tage vitaminer, efter at de lære en baby er på vej. Men mange er ikke klar over, at kvaliteten af deres kost, før undfangelsen, har også indflydelse på sundhed baby. Ved den tid, du lære du er gravid, din udvikling barn kan allerede være i risiko for fosterskader, hvis du var mangel på folat, før du blev undfanget. Mangel på vitamin B-12, kan også bidrage til fosterskader og sætte dit nyfødte barn på risiko for neurologiske problemer.

Folat

Folat forebygger fosterskader af rygsøjlen og hjernen, der forekommer i de første 28 dage efter undfangelsen. Mange kvinder er ikke klar over, at de er gravide, som i de tidlige dage, hvilket gør det vigtigt at få den anbefalede daglige tilførsel på mindst en måned, før de bliver gravide, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Folat er den form, der forekommer naturligt i fødevarer; folinsyre, vitamin B-9, er den type, der anvendes i kosttilskud og berigede fødevarer. Uanset hvilken type du spiser, du har brug for 400 mikrogram dagligt før graviditet og 600 mikrogram dagligt, efter du har forestille sig. Dette sikrer, at du har nok folat til at syntetisere DNA, fordøje protein og støtte nye celle vækst.

Vitamin B-12

Vitamin B-12 understøtter sundhed for mor og barn ved at syntetisere røde blod celler, nerver og DNA. Det er især vigtigt for kvinder i den fødedygtige alder på grund af en mangel på B-12 kan forstyrre din krops evne til at bruge folat. Hvis moderen ikke har nok vitamin B-12, under hendes graviditet, det nyfødte barn kan udvikle en mangel i de første par måneder. En mangel øger barnets risiko for neurologiske skader. Den anbefalede daglige dosis for vitamin B-12 er 2,4 mikrogram dagligt. Det øger til 2,6 mikrogram dagligt under graviditeten.

Biotin

Du kan ikke høre meget om biotin, fordi de mangler, er sjældne i raske voksne. Men det er et vigtigt næringsstof for den hurtigt voksende celler i en udvikling af baby og mindst en tredjedel af kvinder udvikle en marginal biotin-mangel under graviditeten, ifølge Linus Pauling Institute. Dette er et potentielt problem, fordi mangel på biotin forårsager fosterskader i laboratoriemus, ifølge forskning offentliggjort i januar 2009 i "Journal of Nutrition." Mere forskning er nødvendig for at afgøre, biotin ' s rolle. I mellemtiden, kvinder i den fødedygtige alder bør få 30 mikrogram biotin dagligt.

Kilder

Vitamin B-12 og biotin kommer fra mange af de samme kilder, herunder æg, oste, svinekød og fisk. Andre gode kilder til vitamin B-12 er magert oksekød, fjerkræ, fedtfattig mælk og mejeriprodukter. Du bliver nødt til at inkludere en anden gruppe af fødevarer i din kost for at få folat, fordi det findes i grønne bladgrøntsager, bønner og citrus frugter. Nogle af korn og kerner, er beriget med vitamin B-12 og folat. Mængden af næringsstoffer tilsat fødevarer varierer, så tjek næringsdeklarationen på de mærker du køber.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

  • Medioimages/Photodisc/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære