Sund Kost >> Kost

Undgå Sult om Natten for at Tabe sig

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret juli 20, 2017

At spise for meget natten ofte fører til en uønsket vægtøgning. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2008-udgave af "Spise Adfærd," nat spise syndrom opstår, når man indtager 25 procent eller mere af dine daglige kalorier efter middagen, eller når du vågner i løbet af natten for at spise mad. Forskere, der har udført denne undersøgelse fandt, at natten spisere, der forbruges omkring 400 flere kalorier per dag end kontrolpersonerne. Undgå eller reducere sult om natten kan hjælpe dig med at reducere dit kalorieindtag for at tabe sig.

Spis Små, Hyppige Måltider

At spise små, hyppige måltider i løbet af dagen kan hjælpe dig med at undgå sult om natten. Folk, der spiser for få kalorier i løbet af dagen, eller som springe måltider er mere tilbøjelige til at føle sig sulten om natten, og spise for meget. 2008-undersøgelse offentliggjort i "Spise Adfærd" fandt, at natten spisere, der forbruges mindre end kontrolpersonerne tidligt på dagen, men deres kalorieindtag steg støt hele dagen til nat, og deres samlede kalorieindtag var højere, end de kalorier der forbruges af kontrolpersonerne.

Øge Fiber

Høj-fiber fødevarer kan hjælpe dig med at føle sig fuld i en længere periode af tid, og få mæthed fra færre kalorier, da høj-fiber fødevarer generelt tager længere tid at fordøje. Tidskrævende høj-fiber fødevarer til middag kan hjælpe dig med at undgå natten sult og tabe sig. En 2005 gennemgang er blevet offentliggjort i tidsskriftet "Ernæring", fandt, at stigende fiber indtagelse er forbundet med en lavere kropsvægt og kropsfedt. Høj-fiber fødevarer omfatter frisk frugt og grøntsager, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø.

Vælg Høj-Protein Fødevarer

At øge dit protein indtag, især erstatter kulhydrater med proteiner, kan medvirke til at reducere sult om natten. En artikel offentliggjort i 2008-udgaven af "American Journal of Clinical Nutrition" rapporterede, at protein øger mæthed mere end kulhydrater eller fedtstoffer og kan resultere i et reduceret energi indtag. En undersøgelse offentliggjort i 2005-udgaven af "Journal af den Amerikanske Diætetiske Association", der fandt, at kvinder, der forbruges en lav-kulhydrat, høj-protein kost, følte sig mindre sultne og tabt større vægt end kvinder, der forbruges en høj-carb, low fat diæt. Lav-kulhydrat, høj-protein fødevarer omfatter æg, fjerkræ, fisk, skaldyr, magert rødt kød, tofu, reduceret fedt ost, fedtfattig hytteost og de fleste nødder, såsom valnødder og mandler.

Få Nok Søvn

At få for lidt søvn kan føre til aften for at spise syndrom, og det kan påvirke dit body mass index. En undersøgelse offentliggjort i en 2007-udgave af "Journal of Sleep Research" fundet, at deltagere, der sov mindre end seks timer eller mere end ni timer pr nat havde øget BMIs. Gå tidligt i seng, når det er muligt og få mellem seks og ni timers søvn hver nat kan hjælpe med at reducere natten sult og kalorieindtag og er til gavn for vægttab. Hvis du er nødt til at være sent op og begynder at føle sig sulten om natten, så vælg en lille, høj-protein snack såsom hytteost, reduceret fedt ost eller mandler.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære