Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan at Undgå at Spise Store Måltider i Aften

Skrevet af Valmue Carpenter; Opdateret December 27, 2018

At spise for meget om aftenen, kan det betyde kalorier ikke er brændt ved fysisk aktivitet, og som et resultat, bliver lagret som fedt — en tilstand, der kan føre til vægtøgning. Stor, sen aften måltider kan også forværre tilstande såsom gastroøsofageal refluks sygdom, eller GERD for kort. Det er grunden til, at sundhedseksperter anbefaler ofte ikke spise store måltider i aften. At foretage ændringer i frekvens og størrelse af daglige måltider kan hjælpe.

At spise Små Måltider Hele Dagen

Store aften måltider kan føre til fordøjelsesbesvær eller sure opstød, som kan forstyrre en god nats søvn. At spise flere små måltider i løbet af dagen, i stedet for tre store måltider, kan hjælpe dig med at spise godt, og derved forhindre, at alt for fuld og ubehagelig følelse, der ofte resulterer efter at spise store måltider ethvert tidspunkt af dagen. Grunden små måltider tendens til at passe til kroppen bedre end store måltider er, at en fuld mave skubber op i rummet under membranen forhindrer lungerne i at fylde op med luft helt. For at undgå at skulle spise et stort måltid om natten, spiser fire til seks små måltider om dagen.

Lave Morgenmad den Største Måltid på Dagen

En nylig undersøgelse offentliggjort i Maj 2005-udgaven af "Journal af den Amerikanske Diætetiske Association" viste, at spise morgenmad generelt spiser flere kalorier, endnu mindre tilbøjelige til at være overvægtige. Den samme undersøgelse påpeget, at der beviser, at det at spise morgenmad kan forbedre kognitiv funktion, så der er noget til den populære sige, at morgenmad er "det vigtigste måltid på dagen." Spise en større morgenmad kan betyde, at du spise mindre resten af dagen, så det er en god måde at undgå at spise for mange kalorier i aften måltid

Spise Lettere, Lavt Kalorieindhold Fødevarer, Natten

Hvis du opdager, at du er sulten om aftenen, men du vil undgå at spise et stort måltid, kan det være nyttigt at gøre nogle lette mellemmåltider. Spiser lavt kalorieindhold snacks kan tilfredsstille en trang, uden at bidrage til vægtøgning eller forhøjet blodsukker. Overvej nogle af disse snacks, der kan fylde dig op, uden at levere de uønskede virkninger af et stort aftensmåltid: baby gulerødder eller andre snittede grøntsager, en kop sukker-fri gelatine, et par kiks, sukker-frit tyggegummi eller varm te og nogle vanille vafler.

Få Masser af Søvn

Mangel på søvn har vist sig at skabe en hormonel ubalance, som kan føre til vægtøgning eller endda diabetes. Mayo Clinic siger også, at mennesker, der sover mindre har en tendens til at foretrække højt kalorieindhold og høj-kulhydrat fødevarer, så hvis du ikke får nok søvn, vil din trang til disse fødevarer kan forårsage du til at forkæle dig selv i store måltider om aftenen. På grund af de høje kalorieindhold aften måltider kan herefter gribe ind med en god nats søvn, bliver det en ond cirkel.

Om Forfatteren

Poppy Tømrer uddannet fra University of Missouri School of Journalism. Udover at undervise i journalistik til junior high studerende, hun også omfatter sundhed og fitness til "PUSH Månedlige" og Angie ' s Liste.

ADVERT

Mest populære