Sund Kost >> Kost

Hvordan man kan Undgå Bitre Kogt Spinat

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret: December 02, 2018

Spinat er fyldt med vitaminer og mineraler, herunder vitaminer A og C, folat, kalcium, magnesium og jern. I henhold til MayoClinic.com at spise spinat, der hjælper med at øge din immunsystemet og understøtter hud og hår sundhed. Men spinat indeholder oxalsyre, som forårsager en langvarig bitter smag, der kan overmande en ellers velsmagende skål.

Gå til Baby Spinat

Undgå større, mørkere spinat blade, som de har tendens til at have en mere bitter smag end baby spinat. Blade baby spinat er møre og lidt sød. Baby spinat blade har normalt deres stængler tilknyttet, hvilket kan have en bitter eller metallisk smag. Skær hver stamme fra baby spinat eller rive dem ud, mens du vasker bladene.

Undgå Overcooking

Pas på ikke at kog spinat, uanset metoden. Fjern spinat fra varmen, så snart bladene begynder at visne. Varmen vil fortsætte med at koge bladene, når du overfører dem til en plade, visnen nogen blade, der stadig ser også kogte. Forlader spinaten til at lave mad for enhver længere får blade til at blive slimet og gør den bitre smag, der er mere fremtrædende. Må ikke opvarmes kogt spinat, efter at køle det, enten. Dette overcooks blade og skaber en stærkere bitter smag end da de var frisklavet. Spise rester spinat koldt eller kast med varm, frisk pasta til at varme den lidt.

Sæsonen Er Det Rigtige

Tilføj en smule af krydderier; en lidt går en lang vej at dække op for den bitre smag af spinat. En af de sundeste og nemmeste måder at dække det op med citrus. Vælg mellem citron, lime og orange, der er baseret på smag af fad. Støvregn frisk juice i løbet af de blade, så snart de er færdig med madlavning. Kaste blade med en smule gejst fra peel, hvis saft er ikke en stærk nok smag. Skiftevis kaste spinat med knust hvidløg eller revet ingefær.

Prøv Blanchering

Hvis du planlægger at bruge spinat på en salat eller har brug for bladene fn-visne af en eller anden grund, blancher dem til at fjerne bitterhed. Blanchering refererer til processen med at dykke mad i kogende vand og derefter overføre det til en skål med isvand. En 15-sekunders dyp i kogende vand er nok. For at fjerne dem fra det kogende vand, så snart de er færdig, skal du holde spinat blade i en si for hele processen. Ice vand stopper spinat fra at fortsætte med at lave mad, forebyggelse af bladene fra visnen. Tilføje et stænk af eddike til kogende vand hjælper med at forhindre spinat fra brunfarvning. Eddike smag vil skylle ud, når du fjerner blade fra is til vand.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære