Sund Kost >> Kost

Avocado & Hjernens Funktion

Skrevet af Tracey Roizman, D.C.; Opdateret November 21, 2018

Avocado, botanisk klassificeret som en enkelt-seedede berry, indeholder flere kalorier per gram end næsten alle andre fødevarer, ifølge University of California, Los Angeles, botanik institut. Langt fra at være tomme kalorier, avocado giver et væld af ernæringsmæssige fordele, at ophøje dem til status af funktionelle fødevarer, der giver sundhedsmæssige fordele ud over den grundlæggende ernæring.

Blodforsyningen

Avocado forbedre blodcirkulationen og iltningen til din hjerne, konstaterer Villanova University Spise Services hjemmeside. Blot en fjerdedel af en avocado om dagen kan producere målbare fordele. I et laboratorium, dyr undersøgelse, der blev offentliggjort i December 2011 udgaven af "British Journal of Neurokirurgi," en kombination af avocado og soja fedt forhindret oxidation og beskyttet mod nerveskader efter de dyr, der blev udsat for lavt iltindhold. Fordele blev nævnt i den præfrontale cortex, det område af hjernen, der er ansvarlig for sådanne funktioner som planlægning og kritisk tænkning.

Hjernen Signaler

Sunde umættede fedtstoffer i avocado hjælpe med at holde din hjerne celle membraner fleksibel, i henhold til Kansas State University. Avocado indeholder høje mængder af monoumættede fedtsyrer. En undersøgelse offentliggjort i oktober 2012-udgaven af "Federation of American Societies for Experimental Biology" fandt, at monoumættede fedtsyrer hjulpet med til at beskytte nervecellerne i hjernen kendt som astrocytes, der yder støtte til oplysninger, der transporterer nerver. I laboratoriet dyr undersøgelse, monoumættede fedtstoffer forbedret hjernens evne til at styre musklerne i dyr med nedsat astrocyte funktion. Fisk olie, også testet i denne undersøgelse, ikke giver de samme fordele. Forskerne konkluderede, at monoumættede fedtstoffer, der kan være nyttige i behandlingen af visse hjernesygdomme, der indebærer problemer med evnen til at astrocytes til korrekt anvendelse af lipider.

Slagtilfælde

Avocado olie, der kan hjælpe med at bevare hjernens funktion ved at forhindre slagtilfælde, der er fremkaldt af højt blodtryk, ifølge en undersøgelse offentliggjort i April 2005 udgave af "Journal of Ethnopharmacology." Undersøgelsen viste en moderat blodtrykssænkende evne avocado olie i forsøgsdyr, ved at påvirke nyrerne blodtryk-regulerende mekanismer, førende forskere til at konkludere, at en kost rig på avocado olie, der kan hjælpe med at opretholde et sundt blodtryk niveauer. Avocado olie bidrager til slagtilfælde forebyggelse ved at sænke kolesterol niveauer, og det giver tilsvarende mængder af kolesterol-sænkende monoumættede fedtstoffer til olivenolie.

Anfald

Avocado blad ekstrakt kan tilbyde potentielle fordele for at reducere anfald, ifølge en undersøgelse offentliggjort i August 2006-udgaven af tidsskriftet "Phytotherapy Research." I laboratoriet dyr undersøgelse, avocado blad ekstrakt i doser spænder fra 100 mg til 800 mg per kg legemsvægt medvirket til at forhindre beslaglæggelser svar til flere stoffer, der er kendt for at fremkalde anfald. Forskerne bemærkede, at avocado blad ekstrakt arbejdet med at forbedre fremsendelse af den beroligende neurotransmitter, GABA og kan være nyttige for forvaltningen af barndommen epilepsi.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

ADVERT

Mest populære