Sund Kost >> Sunde Måltider

Den Gennemsnitlige Sukker i en Smoothie

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret: 06 December, 2018

Smoothies kan se nærende, men mange er faktisk sukker bomber. Den farvestrålende nuancer af smoothies er vildledende, fordi de tyder på, at den friske frugter og grøntsager, de indeholder automatisk gøre dem til et sundt valg. Mens de friske råvarer, er nærende, det er den ikke tilsat sukker, i andre ingredienser, såsom is, som du har brug for at bekymre sig om når det kommer til at gøre en smoothie valg.

Tilsat Sukker i Smoothies

Hvis din smoothie indeholder frugt-flavored juice, frosne yoghurt, sorbet, sorbet eller is, det kan indeholde mere end en hel dags værd af tilsat sukker. Et gennemsnit mellemstore rig-type smoothie, for eksempel, kan indeholde op til en 1 / 2 kop sukker, der er svarende til 24 tsk, ifølge Marlene Koch, der er registreret diætist og forfatter af "Spise, Hvad Du Elsker." Restaurant frugt smoothies kan indeholde 45 til 63 gram, eller 11.25 at 15.75 teskefulde sukker. Disse tal er langt mere end den daglige 6-tsk grænse anbefales til kvinder og daglig 9-tsk grænse, der er foreslået for mænd. Den gennemsnitlige flaske smoothie indeholder mellem 18 og 28 gram, eller mellem 4,5 og 7 teskefulde sukker pr 8-ounce servering, meget af det er tilsat sukker.

Farer af Tilsat Sukker

At spise en kost, som er for høj i sukker kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser. Tilsat sukker øger kalorieindholdet i fødevarer, som kan føre til vægtøgning, i henhold til American Heart Association. Få en usund mængde af vægt, øger din risiko for hjertesygdomme og type 2-diabetes. At drikke juice kan øge odds for type-2-diabetes, i henhold til en 2013-artikel, der er offentliggjort i "British Medical Journal." For meget sukker kan også øge dine chancer for at udvikle tandproblemer, såsom hulrum. I virkeligheden, drikke smoothies kan øge odds for dental erosion, i henhold til en 2013-artikel offentliggjort i "British Dental Journal."

Naturlige Sukker I Smoothies

Naturligt forekommende sukkerarter, der er indeholdt i frisk frugt og grøntsager, er meget bedre for dit helbred end tilsat sukker. I virkeligheden, spise frisk frugt og grøntsager kan have den modsatte virkning af at spise sukker. Kost som er rig på frugt og grøntsager, der kan hjælpe med at reducere risikoen for hjerte-karsygdomme, kræft, slagtilfælde, type 2-diabetes og fedme, i henhold til ChooseMyPlate.gov hjemmeside. Stephanie Schieffer, en registreret diætist på Mercy Medical Center, bemærker, at frugt og grønt i smoothies kan hjælpe folk med at få de fem til ni anbefalet portioner af råvarer hver dag.

Smoothies som en Del af en Sund Kost

Smoothies kan være en del af en sund kost, når de er tilberedt med de rigtige ingredienser. Vælg smoothies lavet af 100 procent frugt-eller grøntsagsjuice i stedet for frugt-flavored juice, fordi de ikke indeholder tilsat sukker. Vælger smoothies lavet med et lavt fedtindhold, plain yoghurt over is, frossen yoghurt, sorbet eller sorbet. Mest almindelig yoghurt ikke har tilsat sukker, selvom det indeholder en naturligt forekommende sukker, der kaldes lactose. Yoghurt tilføjer også, protein og calcium til smoothie. En kombination af friske frugter eller grøntsager, som bær, bananer, ferskner, melon, grønkål, spinat eller tomater, plain yoghurt og 100 procent frugtsaft, er din bedste satsning, når det kommer til lav-sukker smoothies. Hvis du bruger frosne frugt, opt for usødet sorter, der ikke indeholder tilsat sukker.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære