Sund Kost >> Sunde Måltider

Apple Juicy Juice Ingredienser

Gå ned i saften kirkegulvet ved en købmand, dine øjne bliver bombarderet med lyse prangende etiketter, der har ernæringsmæssige fordele og løfter om lavere kalorier, renere råvarer og mindre sukker i forhold til de næste juice. Juicy Juice, en division af Nestle, producerer en bred vifte af juice og saft produkter i endnu flere varianter. Selv om etiketten siger, "Alle Naturlige,100-Procent Juice", kan du være nysgerrig på, hvad der ellers kunne være i denne flaske. Ifølge etiketten, ingredienser af Apple Juicy Juice, æble juice koncentrat, vand, ascorbinsyre -- almindeligvis kendt som vitamin C-og æblesyre.

100 Procent Juice og Hvad Ellers?

USDA Code of Federal Regulations, at en juice kan mærkes 100 procent juice, selv hvis det indeholder ekstra tilsatte ingredienser. På grund af denne ydelse, nogle "100 procent juice" juice kan indeholde en masse af tilsat ingredienser, men de skal også indeholde en erklæring om ansvarsfraskrivelse. For eksempel, hvis saft indeholder tilsat sødestoffer, så en erklæring om ansvarsfraskrivelse om, "tilsat sødestoffer" skal også være på produktet.

Æble Juice

Den første ingrediens på Apple Juicy Juice er æblejuice, som består af vand og juice koncentrat. Processen af koncentreret frugtsaft betyder blot, at fjerne vand fra frugten, så produktet kan bevare en længere holdbarhed. At rekonstruere juice, skal du blot tilføje vand. Selv om denne proces synes uskyldige, der er fejl. Luke Howard, Ph. D., en fødevare, forsker på University of Arkansas, forklarer, at processen med juicing og koncentrere fjerner antioxidanter. En anden vigtig komponent af frugt, der mangler, efter presningen og koncentrere sig er fiber, som regulerer blodsukkeret og aids i fordøjelsen.

Ascorbinsyre

Da vitaminer er fjernet under forarbejdningen, nogle vitaminer er tilsat tilbage til saft i løbet af yderligere behandling. Fordi disse vitaminer er tilsat i, de er ikke i deres naturligt forekommende form. Ascorbinsyre er syntetisk, eller en menneskeskabt form for vitamin C. Selv om nogle spekulere i, at syntetiske former for vitaminer, ikke optages så godt som de naturligt forekommende variation, Jane Higdon, R.N., Ph. D. og en forsker ved Oregon State University, hævder der er ingen klinisk signifikant forskel på, hvor godt din krop absorberer syntetiske versus naturlige vitaminer.

Æblesyre

Det syrlig smag oplevet, når du bider i en crisp apple er på grund af et stof kaldet æblesyre. Under behandlingen af juice, mister de noget af deres smag. Ved at tilføje æblesyre til juice, den velkendte smag af en tærte, apple er erstattet af sænkning af pH. Æblesyre kan også findes i vine og andre frugter.

Om Forfatteren

Baseret i Pittsburgh Penn., Alandra Greenlee er medstifter af to nystartede. Ved hjælp af sin medicinske grad, hun er dedikeret til spredning af sundhed og viden gennem digital sundhed. Greenlee har specialiseret sig i fitness, ernæring og grundlæggende sundheds-skrivning. Hun har også en Bachelor of Science i mikrobiologi fra Michigan State University.

Foto Credits

  • BananaStock/BananaStock/Getty Images
ADVERT

Mest populære