Sund Kost >> Kost

Anti-Aging Fordele i Gøtu Kola

Gøtu kola, en lille enårige urt indfødte, der vokser i sumpede områder, og i nærheden af vand. Det er spises som en grøntsag, og det spiller også en vigtig rolle i traditionel ayurvedisk medicin. En bred vifte af sundhedsmæssige fordele tilskrives gotu kola, hvoraf nogle er blevet valideret gennem videnskabelig undersøgelse. Kontakt din læge for at få vejledning om sikker og korrekt brug af dette og alle urter.

Hjernen Fordele

Gøtu kola kan afværge virkningerne af aldring på hjernen ved at forbedring af hukommelse, ifølge New York University Langone Medical Center. En gennemgang af tidligere forskning, der udkom i 2012-udgaven af tidsskriftet "Evidens-Baseret Komplementær og Alternativ Medicin", fandt, at gotu kola forhindrer dannelse af plak i hjernen, der er forbundet med Alzheimers sygdom. Gøtu kola også fungerer som en antioxidant, som hæmmer enzymer, der bidrager til nedbrydning af vigtige neurotransmittere. Derudover, gotu kola kan hjælpe med at reducere nerve degeneration i Parkinsons sygdom.

Hudens Sundhed

Din hud kan bevare et ungdommeligt udseende fra forbedret kollagen styrke med gotu kola tilskud. Doser af 120 milligram per dag, bruges til dette formål, og den urt, kan også indgå i en hudcreme og teststoffet appliceres anvendes, ifølge Dr. James Duke, co-forfatter af bogen "Den Grønne Apotek Anti-Aging Recepter: Urter, Fødevarer og Fysiske Formler for at Holde Dig Ung." Gøtu kola er værdsat som en vigtig anti-aging urter i ayurvedisk medicin for sin evne til at fremme collagen produktion, ifølge en undersøgelse offentliggjort i April 2010 udgave af "Journal of Ayurveda og Integrativ Medicin."

Ledsmerter

Gøtu kola kan hjælpe med at forbedre ledfunktion og lindre symptomer på gigt, ifølge en undersøgelse offentliggjort i juni 2009 i tidsskriftet "Phytomedicine." I laboratoriet dyr undersøgelse, 21 dage af tilskud med madecassoside, en aktiv bestanddel i gøtu kola, resulterede i en reduceret fælles skade, lavere niveauer af betændelse og faldt niveauet af pro-inflammatoriske cyclooxygenase-2, eller COX-2 enzymer. Forskerne konkluderede, at madecassoside viser potentiale som en anti-inflammatorisk agent og naturlig behandling af visse former for gigt.

Hjerte Sundhed

Hjerte-beskyttende fordele i gøtu kola blev demonstreret i et laboratorium, dyr undersøgelse, der er offentliggjort i Maj 2007 nummer af tidsskriftet Acta Pharmaceutica Sinica." Den sammensatte madecassoside hæmme oxidation af lipider, som forhindrede, at udtømning af antioxidant enzym, superoxid dismutase og forhindrede en tidlig død af hjerte-celler. Gøtu kola kan også hjælpe med at forhindre slagtilfælde ved at forebygge blodprop-dannelse, i henhold til Lea Hechtman, forfatter af bogen "Klinisk Naturopatisk Medicin." Gøtu kola også hjælper med at forbedre og forebygge åreknuder og tilhørende fod og ankel ekspandering ved at hæmme væske lækage fra vener, ifølge New York University Langone Medical Center.

Om Forfatteren

Tracey Roizman, DC er en forfatter og taler om naturlige og forebyggende sundhedspleje og en praktiserende kiropraktor. Hun holder også en B. S. i ernæringsmæssig biokemi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære