Sund Kost >> Kost

Anaerob Motion for at Fremskynde Stofskifte

Dit stofskifte er en kompleks proces, der omdanner mad til brændstof for din krop. Din alder, køn og fysisk fitness-niveau påvirke hastigheden af dine stofskifte, og hvor effektivt din krop bruger energi. Motion skaber et øget behov for energi, direkte resulterer i et boost til dit stofskifte under den fysiske aktivitet. Visse former for motion, såsom anaerob motion, holde dit stofskifte revved for timer efter din træning.

Hvordan Anaerob Motion Påvirker Stofskiftet

Anaerob øvelse kræver en grad af intensitet, at din krop kun kan opretholde over en kort periode. I denne anaerob tilstand, din krop forbruger energi hurtigere end dit blod kan forsyne dine muskler med ilt. For at holde dine muskler energi på i denne ilt-berøvet tilstand, din krop udløser anaerob metabolisme, der brænder brændstof i form af glukose. Efter anaerob øvelse er færdig, din metaboliske sats fortsætter med at fungere på en øget hastighed i flere timer. Gentagne anaerob motion hjælper dig også med at opbygge større muskler, hvilket øger din hvile stofskifte, få dig til at forbrænde flere kalorier, selv i søvne.

Typer af Anaerob Motion

Enhver form for intens, hurtig øvelse kan udløse anaerob metabolisme. Sprint, hoppe reb og høj intensitet interval træning eller HIIT, er eksempler på hurtige anaerob øvelser. Disse hurtige øvelser er ideel til triggering af anaerobe stofskifte og forbedre udholdenhed. Vægttræning også provokerer en anaerob svar, hvis du bruger vægte, der udfordrer dine muskler' maksimal styrke tærskel. Kombinerer hæsblæsende anaerob øvelser med vægttræning vil hjælpe med at opbygge muskler og forbedre din hjerte-kar-sundhed.

Kom Godt I Gang

Før hoppe ind anaerob motion, kan du tale med din læge-afhængig af din nuværende sundhed, du måske nødt til at tage forholdsregler. Når ryddet, lethed i anaerob øvelse med to til tre 15-minutters sessioner per uge. Din første par træninger vil sandsynligvis forlade dine muskler ømme, skal du ikke træne igen, indtil ømheden er væk. Arbejde i op til tre til fem anaerob sessioner per uge, i mindst 30 minutter per session. For at forhindre kedsomhed, blande dine øvelser, for eksempel, vægt tog tre dage, en uge og køre spurter, to gange ugentligt. Holde sig til de former for anaerob øvelse skal du finde sjovt og givende. Som dine muskler til at vokse og dit stofskifte stiger, din krop vil begynde at forbrænde fedt mere effektivt.

Sund Kost

Til støtte for en anaerob øvelse rutine, du skal følge en sund kost. Tal med din læge for at bestemme passende daglig indtagelse af kalorier, der er baseret på din alder, køn, sundhed, livsstil, vægt, fedtprocent og motion frekvens. Forbruge tilstrækkelige kalorier eller næringsstoffer, der kan forhindre din krop i at opbygge muskler, som sætter en stopper for mange af stofskiftet-forbedring effekter af anaerob motion. Anaerob motion vil øge din kroppens behov for fugt-og har altid drikke vand før, under og efter din træning.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære