Sund Kost >> Ernæring

Mængden af Protein Per Dag for at Konkurrere i Fitness

Hvis du konkurrere i fitness konkurrencer, du kan deltage i masser af styrketræning og hjerte-kar-motion på en regelmæssig basis for at forberede din krop til shows. Trænings-og konkurrenter har brug for mere protein end ikke-aktive individer, men for meget protein kan faktisk hæmme sportslige præstationer, fordi kulhydrater er kroppens vigtigste brændstof kilde. At vælge den rigtige balance mellem protein, fedt og kulhydrater er et must, når det kommer til opholder lean og optimere din præstation på scenen.

Generelle Krav

Kropsvægt bestemmer den daglige proteinbehov af trænings-og konkurrenter. En 2010 review, offentliggjort i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" rapporter om, at folk, der motionerer regelmæssigt har brug for 1,4 til 2,0 gram protein per kilo kropsvægt, eller 0.64 at 0.91 gram protein pr pund legemsvægt hver dag. Dette betyder, at en trænings-og konkurrent, der vejer 130 pounds behov omkring 83 118 gram protein dagligt. Den maksimale mængde af protein din krop kan bruge er 1 gram per kilo kropsvægt per dag, ifølge Brown University.

Protein Diæt

Nogle trænings-og konkurrenter øge deres protein indtag over International Society of Sports Nutrition anbefalinger forud for en konkurrence at mindske kropsfedt så meget som muligt. En undersøgelse offentliggjort i 2008-udgaven af "Journal of the International Society of Sports Nutrition" rapporter om, at en kvindelig trænings-og konkurrent, der dieted 15 uger før hendes konkurrence tabt kropsfedt ved hjælp af en reduceret kalorieindhold, høj-protein kost, der består af omkring 1.600 kalorier per dag og et gennemsnit på 44 procent af hendes kalorier fra protein. Denne mængde protein er højere end Institute of Medicine ' s anbefaling om at spise 10 til 35 procent af dine kalorier fra protein, og burde ikke være brugt lang sigt.

Protein i Fødevarer

Trænings-og konkurrenter kan opfylde deres proteinbehov ved at spise flere proteinrige måltider i løbet af dagen. Høj-protein fødevarer omfatter æggehvider, magert rødt kød, fjerkræ uden skind, fisk og skaldyr, soja produkter, fedtfattige mejeriprodukter, seitan, nødder, frø og bælgfrugter. For eksempel, MayoClinic.com rapporter om, at den ene halvdel del af en uden skind udbenet kylling bryst indeholder omkring 27 gram protein, 1 kop hytteost indeholder omkring 28 gram, 3-ounce dåse pink salmon indeholder 17 gram og 1 kop mælk giver dig med omkring 8 gram protein.

Mad vs. Kosttilskud

Selv proteintilskud er ikke nødvendigt for at opfylde det daglige proteinbehov for en trænings-og konkurrent, de er en bekvem måde at øge protein indtag, især mellem måltiderne. 2010 review, offentliggjort i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" rapporter om, at selv om protein fra hele fødevarer er mest ønskeligt, protein kosttilskud, specielt forgrenede aminosyrer, er et acceptabelt alternativ og kan være gavnligt for muskel syntese og motion opsving i atleter.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære