Sund Kost >> Sunde Måltider

Mængden af fiskeolie Taget af en Ammende Mødre

Skrevet af Sharon Perkins ; Opdateret December 27, 2018

Omega-3 fedtsyrer findes i fiskeolie kan være til gavn for en voksende baby ' s hjerne, men hvis du er sygepleje, du kan bekymre dig om at spise fisk, som indeholder kviksølv. Store mængder af kviksølv overføres gennem modermælk, kan forårsage neurologisk skade på din baby. Fisk olie kosttilskud indeholder intet eller meget lidt kviksølv, du kan tage fisk olie kosttilskud for at hjælpe med at give din baby med omega-3 fedtsyrer han har brug for. Fisk olie i doser på mindre end 3 gram er sikkert, mens du ammer, ifølge MedlinePlus, men spørg din læge, før du tager nogen supplement, mens de ammer.

Komponenter

De gavnlige omega-3 fedtsyrer i fiskeolie omfatter docosahexaensyre, bedre kendt som DHA og eicosapentaensyre, eller EPA. Af de to, DHA ser ud til at have mest udbytte på hjernens udvikling. Modermælk normalt har store mængder af DHA i forhold til formel, formel producenter tilføje DHA til nogle af deres produkter, i et forsøg på at kopiere denne fordel. Nogle eksperter anbefaler, at ammende mødre tage tilskud af 200 mg af DHA om dagen, ifølge børnelæge og forfatter Dr. William Sears. American Academy of Pediatrics og La Leche League International ikke specifikt anbefaler, at dette, dog.

Fordele

Omega-3 fedtsyrer, især DHA, have en positiv effekt på hjerne og øje udvikling i spædbørn. Men du tager kosttilskud måske ikke har de samme positive virkninger; MayoClinic.com priser videnskabelig dokumentation for, at fisk olie kosttilskud støtte i hjernen og nethinden udvikling hos spædbørn, som C, hvilket betyder, at den videnskabelige dokumentation for denne brug, er uklart. En Canadisk undersøgelse præsenteret på Pædiatrisk Akademiske Samfund 2010 årlige møde fandt, at give kosttilskud til mødre af meget for tidligt fødte spædbørn, der pumpes modermælk øget DHA niveauer 12-fold i forhold til dem, der ikke har modtaget tilskud. For tidligt fødte spædbørn er mangelfuld i DHA, fordi butikkerne er deponeret i fat i den tredje trimester af graviditeten.

Potentielle Risici

Fiskeolie kan indeholde små mængder af kviksølv og andre skadelige stoffer som dioxin eller polychlorerede biphenyler, bedre kendt som PCB ' er. Disse forurenende stoffer kan forårsage neurologisk skade, når de indtages i store mængder. At tage fisk olie i over 3 gram per dag, kunne også øge blødning tendenser, som kan være skadelige, hvis du tager antikoagulantia eller har en blødningsforstyrrelse.

At vælge et Supplement

Vælg kvalitet kosttilskud, som staten på deres emballage, etiketter, som de indeholder ikke kviksølv eller andre forurenende stoffer. Raffineret fiskeolie er usandsynligt, at indeholde kviksølv, i henhold til MayoClinic.com. Hvis du stadig tage prænatal vitaminer, check for at se, om de indeholder omega-3 fedtsyrer; nogle mærker, der gør. Hvis de gør det, behøver ikke tage yderligere fiskeolie, medmindre din læge anbefaler det.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære