Sund Kost >> Ernæring

Aminosyrer i Crab Legs

Aminosyrer er byggestenene til proteiner, som er brugt til at danne alle celler i din krop. Der er mere end 20 aminosyrer, der bruges af din krop, men kun ni af disse er af afgørende betydning, som din krop kan gøre resten af aminosyrer. Crab legs er en kilde til komplet protein, hvilket betyder at de indeholder alle de essentielle aminosyrer i tilstrækkelige mængder.

Essentielle Aminosyrer

Det anbefalede indtag for hver af de essentielle aminosyrer, afhænger af din vægt, som disse krav er udtrykt i mg / kg af vægten. World Health Organization anbefaler en daglig dosis på 4 mg pr kg af tryptofan, 15 milligram per kilogram af threonin, 20 milligram per kilogram af isoleucin, 39 milligram per kilogram af leucin, 30 mg / kg lysin, 10.4 milligram per kilogram af methionin, 25 mg / kg af phenylalanin, 26 mg pr kg valin og 10 milligram per kilogram af histidin. En 3-ounce servering af varm Alaskas kongekrabber indeholder 200 mg tryptofan, 700 milligram threonin, 800 milligram af isoleucin, 1,300 milligram af leucin på 1.400 mg lysin, 50 mg methionin, 700 mg phenylalanin, 800 milligram valin og 300 mg af histidin.

Betinget Aminosyrer

Kroppen normalt gør tilstrækkelige mængder af den betingede aminosyrer cystein, tyrosin, arginin, glycin, prolin, ornithin, prolin og serin. Dog, hvis du er syg eller under en masse stress, er du muligvis nødt til at få nogle af disse aminosyrer i din kost. Personer med føllings sygdom, eller PKU, en tilstand, hvor din krop er i stand til at bruge phenylalanin, skal opfylde dette krav gennem forbrugende tyrosin. En 3-ounce servering af Alaska king crab legs giver 0,2 gram cystein, 0.5 gram tyrosin, 1.4 gram arginin, 1 gram glycin, 0.5 g prolin og 0,6 gram serin.

Væsentlige Aminosyrer

Væsentlige aminosyrer omfatter alanin, asparaginsyre, glutaminsyre og asparagin. Din krop kan gøre dette, så du behøver ikke at få dem via din kost. Men en 3-ounce servering af Alaska king crab legs giver 0.9 g alanin, 1.7 gram asparaginsyre og 2,8 gram glutaminsyre. Crab legs ikke give asparagin.

Overvejelser

Crab legs er en sund proteinkilde, da de giver dig komplet protein samt essentielle omega-3 fedtsyrer, men ikke indeholder høje niveauer af fedt. En portion indeholder 83 kalorier; 45 mg kolesterol, eller 15 procent af den anbefalede maksimale indtag af kolesterol for dagen; og 1.3 gram fedt, hvoraf 0.37 gram omega-3 fedtstoffer. De er også relativt lav i kviksølv og andre forurenende stoffer, der gør dem sikre at spise, som den ene eller begge af de to anbefalede fisk og skaldyr portioner per uge.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • en åbnet sne krabbe ben billede af Mat Hayward fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære