Sund Kost >> Ernæring

Fordelene ved at Skimme Mælk

Skrevet af Sylvie Tremblay, Civilingeniør; Opdateret November 27, 2018

En sund kost bør omfatte 3 kopper af mejeriprodukter hver dag, i henhold til det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Men fuldfede mejeriprodukter indeholder mættet fedt, en type fedt, der er forbundet med hjerte-kar-sygdom. Skummetmælk, også kaldet nonfat mælk, er en smart kosten valg, fordi det er lavt i fedt. Hver 1-cup servering af mælk indeholder kun 0,2 gram fedt, herunder 0.1 gram mættet fedt -- i forhold til næsten 5 gram fedt i en kop på 2 procent mælk.

Protein

Skummetmælk indeholder en rig kilde til protein, der tilbyder 8.3 gram protein per kop. Din krop har brug for protein til sine aminosyrer. Du bruger visse aminosyrer til at regulere hjernens aktivitet, og bruge kombinationer af 20 aminosyrer til at syntetisere proteiner, som udgør din celler og væv. Din specifikke protein behov, afhænger af din kropsvægt, sammensætning og aktivitetsniveau, men de fleste mennesker har brug for 0.4 gram protein pr pund kropsvægt, ifølge Iowa State University. En kop skummetmælk giver 14 procent af din daglige protein krav, hvis du vejer 150 kilo, eller 10 procent, hvis du vejer 200 pounds. På grund af dets indhold af protein, skummetmælk tilbyder en ernæringsmæssig fordel i forhold til nogle andre drikkevarer, f.eks., et glas appelsinjuice indeholder mindre end 2 gram protein per kop.

Calcium-og Knogle Fordele

Skummetmælk indeholder en kilde til calcium. Flere væv i din krop-herunder din bugspytkirtel, muskler og nerver -- har brug for små mængder af calcium til at fungere. Dine knogler og tænder er også afhængige af calcium, da calcium udgør en del af mineraliseret væv, der holder dine knogler stærke og hårde. At drikke en kop skummetmælk øger din calcium 299 mg, der giver 30 procent af dit daglige calcium krav i henhold til Linus Pauling Institute.

Mens de fleste mejeriprodukter naturligt indeholder calcium, valg af skummetmælk over højere fede mejeriprodukter kan give yderligere fordele for dine knogler. Mennesker, der indtager mere mættet fedt har en tendens til at have lavere knogletæthed, ifølge University of Michigan.

Vitaminer A og D

Mælk indeholder naturligvis de fedtopløselige vitaminer A og D. Under skumme proces, fjerne fedt fra skummetmælk også fjerner disse vitaminer. For at kompensere, mælk producenter befæste mælk med vitamin A og D. Valg af berigede skummetmælk giver dig mulighed for at få vitaminer A og D, uden at det mættede fedt, der findes i højere fede mejeriprodukter.

D-Vitamin hjælper med at sikre, at din krop kan bruge calcium korrekt. Det hjælper dig med at optage calcium fra mælk og hjælper også med at din krop transport calcium til de væv, der har brug for det til at fungere. A-Vitamin hjælper med at opretholde en sund hud og øjne, og desuden nærer dit immunforsvar. En kop berigede skummetmælk indeholder 500 internationale enheder af vitamin A og 115 IU af vitamin D. Dette svarer til 19 procent af din ADT af D-vitamin, ifølge Linus Pauling Institute, samt 21 procent af den daglige vitamin-Et krav for kvinder og 17% for mænd. Forskellige mærker skummetmælk kan indeholde lidt forskellige niveauer af vitamin A og D, så altid tjekke næringsdeklarationen.

Skift til at Skimme

Hvis du er vant til den fyldigere smag på 2 procent mælk, skifte til at skimme kan tage nogle få bruges til. Prøv blanding af skummetmælk med friske frugter til fedtfattige smoothies, tilføjer jorden hør frø eller fedtfrie græsk yoghurt for ekstra tekstur. Prøv et par enkle opskrift substitutioner at indføre skimme mælk i din madlavning. I stedet for at bruge fløde i cremet purerede supper, så prøv med skummetmælk og pureret kartoffel at få den rigdom af fløde uden fedt. Hvis du går glip af tykkelsen af cremen i din kaffe, kan du prøve dampende skummetmælk; den fortykkede mælkeskum føles rigere end at skimme mælk direkte fra køleskabet.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

ADVERT

Mest populære