Sund Kost >> Sunde Måltider

Fordelene ved at Drikke Rød Vin Eddike

Skrevet af Marie Dannie; Opdateret November 28, 2018

Rød vin eddike er fremstillet af vin, der har fået lov til at være sure og, i nogle tilfælde, alder og fyldig. Drikke eddike er almindeligt i nogle kulturer, og nogle alternative medicin praktiserende læger anbefaler også, at man bruger det. Rød vin eddike er rig på anthocyaniner, som er en naturlig antioxidant, og kan hjælpe med at reducere kropsfedt niveauer.

Kan Hjælpe Med Fordøjelsen

Drikke eddike for sundhed er ganske almindeligt i mange Asiatiske lande, hvor eddike er fortyndet og nogle gange sødet og krydret. Eddike er beruset under et måltid eller mellem måltider for at hjælpe med fordøjelsen. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2007 i "Medscape Almen Medicin," regelmæssigt herunder eddike i din kost kan øge følelsen af mæthed, som kan føre til, at færre kalorier der forbruges, og som potentielt kan hjælpe med vægttab. Eddike forbrug er også forbundet med færre blodsukker-spikes, der stammer fra kulhydrat opdeling.

Kan Hjælpe Med At Forsinke Aldring

I 2010, "Food Research International" tidende har offentliggjort en undersøgelse, der viste, at eddike er lavet med cabernet sauvignon var høj i anthocyaniner. Anthocyaniner er det stof, der giver røde, lilla og blå frugter, såsom druer, deres farve. Naturlige antioxidanter, anthocyaniner kan hjælpe med at bremse aldringsprocessen, såsom rynker. Mens alle rødvin indeholder anthocyaniner, den mængde, der er til stede i rød vin eddike kan variere, afhængigt af kvaliteten af eddike og den type vin, der anvendes.

Kan Hjælpe Med At Reducere Kropsfedt

Rød vin eddike naturligt indeholder eddikesyre, som, ifølge en artikel i en 2009 udgave af "Biologi, Bioteknologi og Biokemi," kan hjælpe med at reducere den samlede kropsfedt indhold. Den undersøgelse, udført på overvægtige personer, fandt deltagerne, der tog et tillæg på 15 ml eddike i løbet af 12 uger havde lavere kropsvægt, bmi og taljemål i slutningen af perioden. Forskere udgivelse i 2006-udgaven af "British Journal of Nutrition" fandt også, at eddikesyre i eddike, tages som et supplement med en høj-kolesterol kost, førte til at sænke kolesterol og triglycerid-niveauer i rotter.

Rød Vin Eddike i Din Kost

Mens du kan drikke rød vin eddike på sine egne-eller fortyndes med vand, hvis smagen er for stærk på egen hånd -- det er mere almindeligt anvendt i salat dressinger og marinader. Det kan også finde sted i andre syrer, som citronsaft, til at dæmpe smagen af højt fedtindhold fødevarer, herunder stegt kød. På trods af sin syrlighed, rød vin eddike er ikke en fælles kosten udløse halsbrand. Men hvis du er lige begyndt at omfatte mere eddike i din kost, øge din rød vin eddike langsomt for at sikre, at du ikke tager i alt for meget af en god ting for hurtigt.

Om Forfatteren

Marie Dannie har været en professionel journalist siden 1991, med speciale i ernæring og sundhed emner. Hun har skrevet til "kvindens Egen", "Daily Mail", "Daily Mirror" og "Telegraph." Hun er en registreret diætist og har en Bachelor of Science grad med udmærkelse i food science fra University of Nottingham.

ADVERT

Mest populære