Sund Kost >> Ernæring

Fordelene ved Cheddar Ost

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret November 21, 2018

Eating 1.5 ounce af cheddar ost tæller som svarer til 1 kop mælk og er en tredjedel af den anbefalede forbrug af mejeriprodukter per dag for voksne. Mejeriprodukter, gerne cheddar ost, give dig med essentielle næringsstoffer, herunder protein, calcium, D-vitamin og kalium. Få tilstrækkelige mængder af disse næringsstoffer, der hjælper med at sænke din risiko for sådanne sundhedsmæssige betingelser, som osteoporose, diabetes, hjertesygdomme og højt blodtryk.

Protein

Hver 1-ounce servering af cheddar-ost, hvilket er omkring 1 skive, indeholder 7 gram protein, eller 14 procent af den daglige værdi for protein. Protein fra cheddar ost er et komplet protein med alle de essentielle aminosyrer kroppen har brug for. Protein er også meget mættende, og som hjælper dig med at spise mindre senere på dagen.

Vitaminer

Cheddar ost giver du med små mængder af essentielle vitaminer. Hver 1-ounce servering indeholder 0,1 mg riboflavin og 281 internationale enheder af vitamin A, eller 6 procent af den daglige værdi; og 0,2 mikrogram vitamin B-12, eller 4 procent af DV; samt mindre mængder af thiamin, niacin, vitamin B-6, folat og vitamin D, E og K. Riboflavin, hjælper med at danne røde blodlegemer, og drej fødevarer til energi, som fungerer som en antioxidant for at forhindre skader fra frie radikaler. A-Vitamin er afgørende for et velfungerende af dine organer, et godt syn og cellevækst, og vitamin B-12 er nødvendig for at producere DNA og røde blodlegemer.

Mineraler

Hver 1-ounce servering af cheddar ost giver 202 mg calcium, eller 20 procent af DV; 143 milligram fosfor, eller 14 procent af DV; 0.9 mg zink, eller 6 procent i DV, og mindre mængder af kalium, jern og magnesium. Calcium er afgørende for ordentlig muskel og nervefunktion, og for at holde dine knogler stærke, fosfor er nødvendigt for nyre funktion og producerer DNA, og zink er nødvendig for at danne proteiner og immunforsvar.

Overvejelser

Spise cheddar ost i moderate mængder, fordi det er højt indhold af fedt og kalorier, der giver 114 kalorier og 9 gram fedt pr 1-ounce servering, herunder 6 gram mættet fedt. Det er 14 procent af den daglige værdi for fedt og 30 procent for mættet fedt. Vælg strimlet skarpe eller ekstra skarpe cheddar, da den stærkere smag giver dig mulighed for at bruge mindre ost for at få den smag du vil have. Tror også om at forsøge fedtfattige versioner til yderligere minimere dit fedt forbrug.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære