Sund Kost >> Andre

Voksen Ernæring Fakta

Oversigt

Den typiske Amerikanske voksnes kost er høj i natrium, fedt og kalorier, og lav på vigtige næringsstoffer som kalium, fibre og vitamin D. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, mere end en tredjedel af de voksne er overvægtige. Fedme kan føre til hjerteanfald, slagtilfælde, Type 2 diabetes og søvnapnø. Fastholdelsen af ernæring anbefalinger, der ikke kun reducerer din talje, kan det sænke din risiko for en for tidlig død, samt.

Comstock/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Salt Skal en Voksen Have?

Selv om de vilkår, salt og natrium bruges i flæng, men de er ikke de samme ting. Salt består af 60 procent natrium og 40 procent chlorid. Voksne bør indtage mindre end 5,8 gram salt, eller 2,3 gram natrium per dag, ifølge Linus Pauling Institute. American Heart Association, om, at alle skal følge en lav-natrium diæt og begrænse natrium til mindre end 1.500 mg per dag. Specifikke anbefalinger, varierer efter alder. Voksne i alderen mellem 19 og 50 bør begrænse indtaget til 3.8 gram salt, eller 1,5 gram natrium per dag; det er knap 3/4 tsk. Voksne mellem 51 og 70 bør begrænse salt indtag til mindre end 3,3 gram salt, eller 1,3 gram natrium per dag; dette er lidt over 1/2 teske og betragtes som en meget lav-salt kost. Voksne over 70 bør begrænse salt indtag til mindre end 3,0 gram salt, eller 1,2 gram natrium per dag -- svarende til 1/2 tsk.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvad Er den Rigtige Mængde Mælk for Voksne?

Mennesker er de eneste pattedyr, der fortsætte med at drikke mælk tidligere barndom. Den store appel af mælk, er dets indhold af calcium. Det er rigtigt, at mælk er rig på calcium -- indeholder 300 mg / 8-ounce servering -- men det er ikke den eneste kilde til calcium og kan det ikke være den bedste. Mange voksne, især Latinamerikanere, Indfødte Amerikanere, afro-Amerikanere og Asiater, manglende evne til at fordøje laktose, den naturlige sukker i mælk, på grund af lave niveauer af enzymet laktase. For disse mennesker, ved at drikke mælk kan føre til oppustethed, gas og diarré. Andre kilder til calcium omfatter yoghurt, sardiner, cheddar ost, tofu, laks, hytteost, grønkål, majroe greens og spinat. Der er ingen "rigtige mængde", når det kommer til, hvor meget mælk en voksen bør indtage. Det centrale er at opfylde dine calcium behov -- 1.000 mg per dag.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvor Meget Kalium Bør en Voksen, der Har?

Kalium er en elektrisk ladet mineral, eller elektrolyt. Den elektriske ladning af kalium gør det muligt at hjælpe med at kontrollere din puls og nerve impulser. Kalium også hjælper med at kontrollere kroppens syre-base balance, og hjælper med at opbygge muskler og giver din krop til at nedbryde og bruge kulhydrater. For at holde kroppen kørende, både mandlige og kvindelige voksne bør indtage 4,700 milligram af kalium hver dag. Fødevarer kilder til kalium omfatter broccoli, ærter, lima bønner, tomater, kartofler, tørrede abrikoser, svesker, citrus frugt, mælk, yoghurt, nødder, rødt kød og fjerkræ.

Digital Vision./Digital Vision/Getty Images

Hvor Meget D-Vitamin Er Sikkert for Voksne?

Food and Nutrition Board fastsat en anbefalet daglig tilførsel af D-vitamin på 600 Internationale Enheder om dagen for at bevare knogle sundhed. Nogle sundhedseksperter føler, at 600 IU er for lav, dog. Linus Pauling Institute anbefaler, at voksne indtage 2.000 IU af supplerende D-vitamin dagligt. Enten beløb, der er sikker, som D-vitamin toksicitet er meget usandsynligt at i sunde mennesker, der indtager mindre end 10.000 IU af vitamin dagligt. Den øvre grænse for D-vitamin er 4.000 IU per dag.

Comstock Images/Comstock/Getty Images

Hvad Er den Normale Mængde af Kalium en Voksen Behov?

En voksen skal 4,700 milligram af kalium per dag. Den bedste måde at opfylde dine kalium behov er ved at spise en kost, der indeholder en balance af kalium rige fødevarer. Kaliumtilskud bør anvendes med forsigtighed, da overskydende tilskud kan forårsage kvalme, opkastning, diarré og ubehag i maven. Du må ikke tage en kalium supplement, uden at konsultere din læge.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvad Er den Normale Mængde af Natrium i de Voksnes Kost?

Voksne bør tage mindre end 2.300 mg natrium om dagen, ifølge Linus Pauling Institute. Voksne på en lav-natrium diæt bør begrænse deres natrium indtag til mindre end 1.500 mg og voksne på en meget lav-natrium diæt bør begrænse natrium indtag til mindre end 1.000 milligram dagligt. Den gennemsnitlige voksne, er natrium forbrug var en kæmpestor 3,300 mg natrium per dag, i henhold til "2010 Kostråd til Amerikanerne."

Ryan McVay/Photodisc/Getty Images

Hvor Meget Vitamin D3 for en Voksen Mand?

D-Vitamin findes i to former: a-vitamin D3, eller cholecalciferol, og vitamin D2, eller ergocalciferol. D3-Vitamin kan syntetiseres i huden, når den udsættes for UVB-stråler fra solen, såvel som der er opnået gennem kost og vitamin D2 er syntetiseret af planter. Fødevarer kan være befæstet med både vitamin D2 og vitamin D3. Der er så konkret anbefaling til, hvilken type af D-vitamin en mand bør indtage. Mænd i alderen 19 og 70 skal have i alt 600 IU vitamin D pr. dag. Mænd over 70 år skal have 800 IE vitamin D dagligt. Det er ikke ligegyldigt, hvilken type -- vitamin D2 eller D3-vitamin.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Hvor Meget Natrium Skal en Voksen Mand Have?

Mænd under 50 år bør begrænse deres indtag af natrium til mindre end 2.300 mg per dag -- svarende til omkring 1 teskefuld salt. Sorte mænd, mænd over 50 år og mænd med nyresygdom, diabetes eller for højt blodtryk bør begrænse deres natrium indtag til mindre end 1.500 mg dagligt.

Polka Dot Images/Polka Dot/Getty Images

Hvor Meget Protein Gøre Voksne Har Brug For?

Den mængde protein en voksen behov afhænger af krop, vægt og aktivitetsniveau. Stillesiddende voksne skal 0.4 gram protein per kilo kropsvægt. Dette betyder, at en 145-pound voksen behov 58 gram protein om dagen. Du kan nå 58 gram ved indtagelse af en 8-ounce glas mælk, en 3-ounce stykke kylling, en kop tørrede bønner plus 10 ounces yoghurt. En let aktiv voksne bør indtage mellem 0,4 og 0,6 gram protein pr pund kropsvægt og en voksen forsøger at opbygge muskler bør indtage mellem 0,6 og 0,9 gram protein pr pund.

Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images

Hvor Meget Natrium Gøre Voksne Har Brug For Daglig?

Selvom natrium har udviklet et dårligt ry, din krop rent faktisk har brug for en lille mængde af natrium til at overleve. Natrium spiller en rolle i kroppens væskebalance, sammentrækning og afslapning af muskler og nerve signaler. Mængden af natrium, der kræves, er ikke meget, dog. Voksne behøver kun 180 til 500 mg natrium dagligt for at opretholde en ordentlig krop funktion.

George Doyle/Stockbyte/Getty Images

Hvor Meget Protein Har en Ældre Voksne har Brug for?

Som en voksen alder, kroppens samlede protein-niveauet falder. Dette fører til tab af hudens elasticitet, dårligere sårheling og en nedsat evne til at bekæmpe off-infektion. For at kompensere for dette protein tab, ældre voksne, der har brug for mere protein end yngre voksne. En sund, ambulant voksne over 70 år bør indtage 0.5 gram protein for hvert kilo kropsvægt. En 130-pund 70-årig ville har brug for 65 gram protein per dag. For at nå op på 65 gram protein, du kan forbruge to 3-ounce kylling bryst, en 8-ounce glas mælk og 2,5 ounce af mandler på en dag.

Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images

Hvor Meget Fiber Bør en Voksen Spiser Dagligt?

En voksen fiber behov, der er baseret på alder og køn. Kvinder over 50 år og yngre bør spise 25 gram fibre om dagen. Mænd i samme alder har brug for 38 gram dagligt. Kvinder og mænd over 50 år har lidt nedsat fiber behov, på 21 gram og 30 gram, henholdsvis. Kilder i kosten fiber omfatter hele korn, frugt, grøntsager, bønner, nødder og frø.

skyet himmel billede af John Sfondilias fra Fotolia.com

Hvor Meget D-Vitamin Bør Voksne i Washington Være Tidskrævende?

Kroppen kan selv syntetisere D-vitamin med solen, så de fedtopløselige vitamin er ofte refereret til som "sol-vitamin". Fordi meget af en voksen persons D-vitamin indtag kommer direkte fra solen, voksne, der lever i overskyet stater, som Washington, er på et højere risiko for D-vitamin-insufficiens end voksne, der jævnligt udsættes for ultraviolette stråler, som i det solrige Californien. Det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services anbefaler, at voksne uden regelmæssig udsættelse for sol forbruge mindst 1.000 IU D-vitamin dagligt. Fordi der er meget få fødevarer, der indeholder D-vitamin, og det kan være svært at få nok D-vitamin gennem kosten alene, voksne i Washington kan have gavn af et kosttilskud.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære