Sund Kost >> Ernæring

Hvordan at Tilføje Protein til en Smoothie, Når du er Gravid

Smoothies er en god måde at få nogle af kalorier og protein, du har brug for under graviditeten. De er hurtige at lave og spise på kør, hvis du er en travl karrierekvinde eller en mom-on-the-go. Smoothies kan også være lettere at indtage end et stort måltid, hvis du oplever morgenkvalme eller ikke har meget af en appetit. Fordi protein er så vigtige under graviditet, tilføje mere til din smoothie kan hjælpe med at sikre, at du får tilstrækkelige mængder.

Protein Under Graviditet

Protein er nødvendige for cellevækst, og derfor er det vigtigt for en sund graviditet. Barnet har brug for protein for korrekt vækst og udvikling af alle hans organer, herunder hjernen. Mødre, der har brug for ekstra protein, som er godt Under graviditet, din livmoder og bryster vokser og du har brug for ekstra blod til at give næring til din baby, som alle kræver protein.

Protein Krav Under Graviditet

Den anbefalede daglige dosis for protein under graviditet er 71 gram per dag, ifølge Institute of Medicine. Protein findes i kød, mejeriprodukter, nødder, bønner og bælgfrugter. De fleste smoothies er lavet med en slags mælkeprodukter, såsom komælk, soja, mælk eller mandelmælk. Sojamælk og koens mælk, der er bedre kilder til protein, med 7 til 8 gram protein per kop. Mandel mælk er relativt lav i protein.

Mejeriprodukter

Tilføje en række mejeri-produkter til din smoothie kan øge protein væsentligt. En tredjedel kop pulver mælk tilføjer, 8 gram protein. En konvolut af instant morgenmad pulver eller 1/4 kop hytteost tilføjer omkring 7 gram. Yoghurt kan tilføje alt fra 8 til 12 gram protein, afhængigt af den type. Græsk yoghurt er højere i protein som almindelig yoghurt; etiketten vil fortælle dig, hvor meget protein, det indeholder. Nogle proteinpulvere er baseret på mælk og indeholder omkring 5 gram protein per spiseskefuld, hvis du ønsker at prøve dem. Protein pulver skal være sikre at anvende under graviditet, hvis du ikke bruger for meget, men tale med din læge for at være sikker.

Vegetariske Valgmuligheder

Hvis du foretrækker ikke at spise mælkeprodukter eller er følsomme over for dem, der er andre muligheder, der vil øge mængden af protein i din smoothie. To spsk jordnøddesmør indeholder 8 gram protein. Andre møtrik butters, som mandel smør eller cashew smør, er også gode kilder til ekstra protein. Silken tofu gør et praktisk supplement til en smoothie, og tilføjer, 8 til 10 gram protein per halv-cup.

Om Forfatteren

Kristin Mortensen begyndte at skrive avisartikler i 1992 til Sierra Vista Herald. Hun har også været en registreret diætist siden 1991, og har arbejdet for hospitaler, klinikker og Kvinder, Spædbørn og Børn (WIC) - programmer. Mortensen har en bachelor of science i ernæring fra Brigham Young University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære