Sund Kost >> Kost

Acidophilus Vs. Lactobacillus

Lactobacillus er en slægt af bakterier, der falder ind under kategorien af probiotiske, eller gode bakterier. Acidophilus er en særlig art af lactobacillus, der er almindeligt forekommende i mejeriprodukter og især yoghurt. Forskellige arter af lactobacillus, herunder acidophilus, kan være nyttige i at fremme immunforsvaret og genoprette gode bakterier efter antibiotisk behandling.

Lactobacillus Grundlæggende

Mange forskellige arter af lactobacillus leve i den menneskelige krop. De trives i fordøjelseskanalen og i urin-og kønsorganer systemer. Lactobacillus er til stede i gærede fødevarer og kan også tages i supplerende form. Denne gruppe af bakterier, der er kendetegnet ved sin evne til at omdanne glukose til mælkesyre. Disse organismer, der anvendes i foder og under produktion af mejeriprodukter, som ost og yoghurt samt andre gærede fødevarer, såsom pickles, surkål, surdej brød og vin.

Lactobacillus Bruger

Ifølge MedlinePlus, lactobacillus er "sandsynligt effektiv til behandling af diarré hos børn, der er forårsaget af rotavirus. Lactobacillus er vurderet af MedlinePlus som "muligvis effektiv til forebyggelse af diarré forårsaget af antibiotika, behandling af colitis ulcerosa, irritabel tarm syndrom, kolik hos spædbørn, vaginal infektioner og eksem hos børn. En undersøgelse offentliggjort i 2010 i "Farmakoterapi" fundet, at administrationen af lactobacillus var i stand til at hjælpe med at forhindre, at antibiotika-associeret diaré hos voksne.

Acidophilus Grundlæggende

University of Maryland Medical Center bemærker, at acidophilus er den mest almindeligt anvendte probiotika. Probiotika arbejde med at beskytte kroppen mod andre typer af bakterier, der kan forårsage sygdom. Ifølge den medicinske center, Lactobacillus acidophilus, der danner stoffer, såsom mælkesyre og hydrogen peroxid, som det nedbryder fødevarer i tarmene. Tilstedeværelsen af disse stoffer, der skaber et miljø, hvor dårlige bakterier er i stand til at overleve.

Acidophilus Bruger

Ifølge American Cancer Society, acidophilus er fremmes som en tarm sundhed supplement. Hertil kommer, at det har været brugt til at behandle diarré, infektioner i skeden og højt kolesteroltal. Acidophilus, kan også fremme immunforsvaret. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2010 i "Immunologi" Lactobacillus acidophilus, der kan udløse udtrykket af bestemte gener, der forsvarer sig mod virusinfektioner.

Om Forfatteren

Ler McNight er i øjeblikket en ernærings-forfatter med Demand Media Studios.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære