Sund Kost >> Andre

5 Nem One-Pot Måltider

Oversigt

Nogle gange er det udsigten til, at rydde op, der gør madlavning en sammensat måltid mindre end tiltalende. Efter alt, en vask fuld af gryder og pander og et køkken, der ligner en mad tornado bare fejet igennem, er ikke noget at grine af efter en hård dag på arbejde. Spar dig selv tid -- og forblive sund -- med enkle måltider, som kan tilberedes i en gryde. Disse måltider er solide endnu tidsbesparende for forældre, som arbejder med en familie til foder. Bedst af alt, de fleste kan samles i god tid og derefter kogt lige før middag.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Fajitas

Fajitas er et godt valg, fordi de er friske, sunde og alsidige. Tilberede kød, tofu, fisk eller skaldyr, indtil færdig, og derefter tilføje dine favorit grøntsager i gryden. Broccoli, peberfrugter, løg og tomater, der alle arbejder godt sammen. Lad det koge, indtil grøntsagerne er blødgjort, men stadig har en lille crunch til dem. Serveres med varmet tortillas, og du har fået et let måltid i mindre end 20 minutter. Hvis du ønsker at tænde for varmen op på din fajitas, tilføje et strejf af knust rød peber, mens madlavning veggies.

Eising/Photodisc/Getty Images

Stegt Kylling og Grøntsager

Kokken Nick Strawhecker, ejer af Dante! Pizzeria, sagde hans foretrukne one-pot måltid er stegt kylling og grøntsager. Efter at finde en frisk, lokal og udvalg-gratis kylling, Strawhecker sagde, at "gnid kyllingen med olivenolie og derefter ting, det med timian, hvidløg og en halv citron." Næste, breder sig i-sæson hakkede grøntsager over bunden af bradepande, læg kyllingen ovenpå og krydr generøst med salt og peber. "Stege 15 minutter på 500 [grader] Fahrenheit og derefter skrue ned til 375, og stegt til en intern temp 140 til 145," Strawhecker sagde.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Vegetar-Chili

Crock-pot elskere er tilbøjelige til at værdsætte denne nemme opskrift. Kombinere to dåser hakkede, chili-ristede tomater, majs, chili, bønner, smør bønner og andre grøntsager i en crock pot. Tilsæt chili, krydderier (emballeret eller hjemmelavet er fint) og dækker alt med vand. Lad det simre hele dagen og kommer hjem til et færdigt middag.

gryderet med grøntsager billede af Arkady Chubykin fra Fotolia.com

Kylling, Chorizo og Kartofler Gryderet

Hvis du er på udkig efter et måltid, der kræver lidt prep arbejde og minimerer retter, kok Ricky Moore, der er dukket op på "Iron Chef Amerika" for at slå det ud med anerkendte kok Michael Symon, tyder på en kylling, chorizo og kartofler gryderet. "Brun jorden spansk chorizo i olivenolie og tilsæt store skære stykker af kyllingebryst, hakket løg, peberfrugter, tomater, hvidløg og sauter sammen," sagde han. Tilføj et stort hakkede kartofler til hønsefond og lad det simre i 30 minutter før servering.

Steve Mason/Photodisc/Getty Images

Hjemmelavet Pizza

Mange irettesættelse hjemmelavet pizza, da en store-købte eller leveret mulighed synes lettere. Det er ikke altid rigtigt, selv om. Købe tilberedt pizza dej, eller lav dine egne dagen før. Stræk ud på en bageplade. Tilføje nogle tomat sauce (shop-købt og hjemmelavet både arbejde) og drys med revet ost. Den bedste del om hjemmelavet pizza er evnen til at få kreative med toppings. Prøv grønkål og røget gouda; tomater, hvidløg og basilikum, skiveskårne kartofler og majs, eller vælge et grundlæggende pepperoni.

Om Forfatteren

Wendy Rosa Gould er en professionel journalist, som har bidraget til "Glamour" magazine og the Huffington Post, blandt andre publikationer. Efter praktikophold på "Indianapolis Business Journal," "Kiwanis Internationale" og "NUVO Newsweekly," hun tjente BA-grad i journalistik og filosofi fra Franklin College i 2008. Gould har specialiseret sig i livsstil emner.

ADVERT

Mest populære