Sund Kost >> Kost

10 Måder at Spise Sundt ved det Indiske Restauranter

Skrevet af Leigh Wittman; Opdateret 17 December 2018

Når du spiser på en Indisk restaurant, det kan nogle gange være svært at finde et måltid mad, der er sund. Ifølge American Heart Association, en masse af den vidunderlige smag af Indisk mad kommer fra ting som afklaret smør, som er brugt til at stege de ingredienser, der af mange retter. Nogle retter også indeholde ingredienser, såsom kokos olie og mælk, som er højt indhold af mættet fedt. Heldigvis findes der måder at spise sundt, mens du nyder alle de smager, at Indiske restauranter har at tilbyde.

Vælge en Salat Forret

At spise salat er en sund tip til spisning. Mange Indiske restauranter, der vil tilbyde en grøn salat på menuen. Fordi du forsøger at spise sundt, det er bedst at undgå forbindinger, der er højt indhold af fedt. Hvis du ikke kan undgå dressing, kan du prøve at spørge til det på siden, så du kan styre din del.

Stick med Kylling, fisk eller Skaldyr

American Heart Association foreslår, at du opt for kylling, fisk eller skaldyr retter over dem med oksekød og lam, som er højere i fedt. Kylling eller rejer retter er meget almindelige på Indiske restauranter, og er fuld af protein.

Undgå Stegt Mad

Stegte fødevarer, der er højt indhold af fedt, kalorier og kolesterol, og bør undgås, hvis du prøver at tabe dig eller vedligeholde din vægt. Stegte elementer på Indiske restauranter omfatter samosas, pakora, og nogle typer af flade brød. Du kan vælge grillet eller dampet mad i stedet for at fylde din mave i en sundere måde.

Vælg Kød Kogt Tandoori-Stil

Tandoori style betyder, at kødet har været ovn-grillet i stedet for stegt. Lyng Bauer, R. D., C. D. N. stater, der stikker med grillet kød er "always a winner" og foreslår, at bestille en tikka skål, hvis du er på udkig efter ekstra smag. Disse retter er normalt krydret med krydderier og tomat.

Spring Suppe

Hvis du ser dine natrium indtag, det er bedst at undgå de fleste supper. Mange supper på Indiske restauranter kan være høj i natrium. Hvis du vil have noget lignende, kan du gå til en solid gryderet til at fylde dig op, hurtigere og holde dig fra at spise mere senere i måltidet.

For Roti Brød i Stedet for Naan

Roti brød er den sundeste løsning af diverse brød, som du kan vælge imellem på en Indisk restaurant. Ifølge Heather Bauer, R. D., C. D. N., det er et smartere valg, fordi det er fremstillet af hel-hvede.

Gå Lys på Ris

Mange Indiske retter serveres med ris. Det kan være meget let at blive revet med, når du tilføjer ris til din tallerken. Dette kan tilføje ekstra kalorier til dit måltid, så stick med en lille portion ris.

For fra Frokost Menu

Mange Indiske restauranter vil have en frokost menu, som du kan bestille. Bestilling fra frokost menu betyder, at du vil være at få en mindre portion, så du ikke behøver at bekymre sig så meget om over-spise.

Du skal ikke være Bange for, at Brugerdefineret Rækkefølge

Når madsted, at du altid har mulighed for at brugerdefineret rækkefølge. Hvis der er noget, som du ville virkelig gerne, men du ikke ønsker nogle af de ingredienser, kan du anmode om, at dit måltid, der ikke omfatter dem. Også, kan du sædvanligvis om den stegte fødevarer erstattes med grillede fødevarer, eller at din mad blive tilberedt i en vegetabilsk baseret karry i stedet for kokosmælk.

Spring Dessert

Mens desserter er næsten altid sød og tiltrækkende, de er bedst undgås, når de forsøger at spise et sundt måltid. I stedet for at gå med fede dessert indstillinger, kan du prøve at afslutte dit måltid med kaffe eller te. Denne måde, du stadig har noget lidt sødet uden kalorier.

Om Forfatteren

Leigh Wittman har været at skrive professionelt siden 2007. Hun skriver primært om sundhed, karriere rådgivning, friluftsliv og rejser til forskellige hjemmesider. Wittman er en autoriseret sygeplejerske og studeret sygepleje på Arizona State University.

ADVERT

Mest populære